counter

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το σχόλιο της μητέρας του στην ανάρτηση για τον θάνατο του νεογέννητου γιου του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το σχόλιο της μητέρας του στην ανάρτηση για τον θάνατο του νεογέννητου γιου του
Κριστιάνο Ρονάλντο: Το σχόλιο της μητέρας του στην ανάρτηση για τον θάνατο του νεογέννητου γιου του

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θρηνεί την απώλεια του νεογέννητου γιου του. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή μάλιστα χθες με ανάρτησή του o ίδιος ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Η σύντροφος του, Τζορτζίνα βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ το ζευγάρι είχε γνωστοποιήσει τον περασμένο Οκτώβριο ότι περίμεναν τον ερχομό διδύμων, ενός κοριτσιού κι ενός αγοριού. Τελικά το κοριτσάκι ήρθε κανονικά στον κόσμο, ωστόσο το αγοράκι δεν τα κατάφερε.

Διαβάστε επίσης: Kριστιάνο Pονάλντο: Θρήνος για τον θάνατo του νεoγέννητου γιου του - Η ανάρτηση της αδερφής του

Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην ανάρτησή του, την οποία συνυπογράφει με τη σύντροφό του, έγραψε «Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε στιγμές ευτυχίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή. Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελος μας! Θα σε αγαπάμε για πάντα. Κριστιάνο - Τζορτζίνα».

Το σχόλιο της μητέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ανάμεσα στα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε ο Ρονάλντο ήταν και αυτό της μητέρας του, Ντολόρες Αβέιρο η οποία απάντησε στον γιο της με ένα λυπημένο emoji.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR