counter

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πρώτη ανάρτηση της Τζορτζίνας 10 ημέρες μετά τον θάνατο του γιου της

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πρώτη ανάρτηση της Τζορτζίνας 10 ημέρες μετά τον θάνατο του γιου της
Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πρώτη ανάρτηση της Τζορτζίνας 10 ημέρες μετά τον θάνατο του γιου της

Τη σιωπή της στα social media «έσπασε» η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα, δέκα ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο του γιου της κατά τη διάρκεια της γέννας.

Η αγαπημένη του Πορτογάλου σούπερ σταρ, που έχασε τον γιο της αλλά κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του χωρίς να σχολιάσει.

Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο στο οποίο βλέπουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δείχνει στον ουρανό αφιερώνοντας το τέρμα που πέτυχε στον γιό του που έφυγε τόσο πρόωρα. Αυτό το πρώτο γκολ που έβαλε μετά από τον θάνατο του παιδιού του.

Διαβάστε επίσης: Κριστιάνo Pονάλντο: Θρήνος για τον Πoρτογάλο ποδοσφαιριστή

Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο

Θυμίζουμε πως στις 18 Απριλίου ο Κριστιάνο και η Τζορτζίνα είχαν ανακοινώσει την απώλεια του ενός από τα δίδυμα και είχαν προκαλέσει παγκόσμια θλίψη.

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα» ήταν η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο που «πάγωσε» τους followers του και συγκέντρωσε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από γνωστούς και άγνωστους φίλους του.

Τα παιδιά του Κριστιάνο Ρονάλντο

Θυμίζουμε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πέντε παιδιά. Πρόκειται για τον Κριστιάνο Τζούνιορ, 11 ετών που γεννήθηκε το 2010 και τα δίδυμα Εύα και Ματέο τα οποία είναι 4 ετών και γεννήθηκαν το 2017. Από τη σχέση του με την Τζορτζίνα ο Ρονάλντο απέκτησε την Αλάνα τον Νοέμβριο του 2017 και την νεογέννητη κορούλα τους στις 18 Απριλίου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR