counter

Κρίστη Καθάργια: Συγκλονίζει η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη για τη μάχη της με τον κορονοϊό

Κρίστη Καθάργια: Συγκλονίζει η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη για τη μάχη της με τον κορονοϊό
Κρίστη Καθάργια: Συγκλονίζει η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη για τη μάχη της με τον κορονοϊό

Η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη, Κρίστη Καθάργια, μίλησε ζωντανά το πρωί της Πέμπτης στη «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτειά τους με τον κορονοϊό.

Παράλληλα αποκάλυψε πως πρόσφατα νόσησαν με κορονοϊό και οι γονείς της, αλλά και ότι ο πατέρας της συνεχίζει ακόμη να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του, λόγω του ιού.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Νοσήσαμε πάρα πολύ άσχημα. Πριν από λίγο καιρό νόσησαν και οι γονείς μου. Η μητέρα μου που ήταν διπλά εμβολιασμένη το πέρασε ελαφριά. Ο πατέρας μου που δεν είχε προλάβει να κάνει τη δεύτερη δόση, το πέρασε πάρα πολύ άσχημα. Τρομάξαμε πάρα πολύ. Τα κατάφεραν και οι δύο. Το πρόβλημα είναι πως στο μπαμπά μου έχει αφήσει κάποια προβλήματα με τα πνευμόνια και την καρδιά. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά.

Εγώ και ο Γιώργος είχαμε νοσηλευτεί. Τώρα είμαστε εμβολιασμένοι και οι δύο. Έχω καταλάβει πως υπάρχει ακόμη μια σύγχυση. Αν κάτσω και συγκρίνω, καταλαβαίνω πως οι περισσότεροι που φοβούνται πιο πολύ το εμβόλιο από τον ιό, είναι αυτοί που δεν έχουν νοσήσει ακόμη. Απλώς επειδή είναι πολύ περίεργη αυτή η ασθένεια, εγώ δεν θα το ξαναρίσκαρα με τίποτα να ξαναπεράσω κάτι αντίστοιχο. Το εμβόλιο δε μου λέει τίποτα μπροστά σε αυτό που πέρασα όντας ασθενής. Δεν έβγαινε η φωνή. Δε μπορούσα να κουνήσω ούτε τα χέρια μου, ούτε τα πόδια μου. Όλα καλά τώρα. Πάμε για τρίτη δόση» ανέφερε η Κρίστη Καθάργια.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR