counter

Κρίσιμες ώρες για την κόρη της Whitney Houston!

Κρίσιμες ώρες για την κόρη της Whitney Houston!
Κρίσιμες ώρες για την κόρη της Whitney Houston!

Whitney Houston Bobbi Kristina Brown

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 21χρονη κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown.

Η Bobbi Kristina Brown βρέθηκε αναίσθητη, από τον σύζυγό της και έναν φίλο τους στη μπανιέρα του σπιτιού της στο Ρόσγουελ της Τζόρτζια το Σάββατο 31 Ιανουαρίου, ενώ για τέταρτη συνεχή μέρα παραμένει σε τεχνητό κώμα.

«Τα μάτια της κινήθηκαν λίγο… Ελπίζουμε ότι δεν είναι απλώς ένα αντανακλαστικό. Ελπίζουμε ότι αυτό έγινε συνειδητά», δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή «Access Hollywood» η τραγουδίστρια και στενή φίλη της οικογένειας Κim Burrell.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Bobbi Kristina Brown έκανε χρήση ναρκωτικών, τα οποία, μάλιστα της προμήθευε φίλος του συζύγου της.

«Η Bobbi Kristina έπαιρνε ουσίες στο παρελθόν. Ωστόσο, τους τελευταίους πέντε μήνες ορκιζόταν ότι τα είχε σταματήσει», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας, ενώ η αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία εντοπίστηκαν ναρκωτικά στο σπίτι της 21χρονης.

Τον Φεβρουάριο του 2012 η διάσημη τραγουδίστρια και μητέρα της, Whitney Houston, πνίγηκε μέσα σε μπανιέρα στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς αφού είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και έπασχε από καρδιακές παθήσεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR