counter

"Kρίμα που είναι πόρνη": Επίσημη πρεμιέρα με εκλεκτούς καλεσμένους

"Kρίμα που είναι πόρνη": Επίσημη πρεμιέρα με εκλεκτούς καλεσμένους
"Kρίμα που είναι πόρνη": Επίσημη πρεμιέρα με εκλεκτούς καλεσμένους

Από τον Διονύση Χριστόπουλο

Πρεμιέρα έκανε στο θέατρο Χώρα η παράσταση "Κρίμα που είναι πόρνη", σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης και απαθανάτισε τα όσα συνέβησαν εντός και εκτός σκηνής.

Στην θεατρική πρεμιέρα έδωσαν το παρών πολλά από τα λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής showbiz μεταξύ των οποίων οι: Αντώνης Κούφαλης,ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθννικού Θεάτρου Γιάννης Χουβαρδάς, η ενδυματολόγος Εύα Νάθενα, η πανταχού παρούσα Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου, η Κοραλία Καράντη, η Εμμανουέλα Παυλίδου, η Φρόσω Ράλλη, η Λήδα Ματσάγγου, η Κατερίνα Χέλμη κ.α.

Η παράσταση «Κρίμα που είναι πόρνη» του Τζον Φορντ, εγκαινιάζει τις δραστηριότητες του «Εθνικού Θεάτρου» στο θέατρο Χώρα και ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη με τους: Γρηγόρη Γαλάτη, Εβίτα Ζημάλη, Ιερώνυμο Καλετσάνο, Μιχάλη Κίμωνα, Μαρία Κίτσου, Θύμιο Κούκιο, Σοφία Μυρμηγκίδου, Χρήστο Νίνη, Θέμη Πάνου, Δημήτρη Πασσά, Ελέαννα Στραβοδήμου, Γιωργή Τσουρή, Χάρη Τζωρτζάκη και Μηνά Χατζησάββα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR