counter

Κρητική φιλοξενία 5 αστέρων στο Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel

Κρητική φιλοξενία 5 αστέρων στο Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel
Κρητική φιλοξενία 5 αστέρων στο Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel

Καλεσμένοι του Έλληνα επιχειρηματία κ. Αθηναγόρα Ανδριαδάκη έφθασαν στην Κρήτη, γνωστοί δημοσιογράφοι από τα κορυφαία έντυπα και sites της χώρας, για να περάσουν ένα αξέχαστο τριήμερο στο ξενοδοχείο του Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel, στην Ελούντα.

Η επίσκεψή τους στο εξαιρετικής αισθητικής ξενοδοχείο έκρυβε πολλές εκπλήξεις που έκαναν τη διαμονή τους εκεί ανεπανάληπτη! Την ημέρα της άφιξής τους, Παρασκευή 4 Ιουνίου τους περίμενε ένα welcome cocktail την ώρα του δειλινού στο χώρο της πισίνας, όπου τους υποδέχθηκε ο οικοδεσπότης μαζί με την κα Ελένη Αντωνιάδου, Manager Director της Brainstorm που είχε αναλάβει τη διοργάνωση του ταξιδιού και της φιλοξενίας. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα dinner υψηλών γεύσεων στο πολυβραβευμένο γιαπωνέζικο εστιατόριο του ξενοδοχείου, Samurai Sushi Bar & Restaurant.

Το εκλεπτυσμένο μενού που αποτελούνταν από συνδυασμό sushi & sashimi, usuzukuri sashimi από φιλεταρισμένο κοκκινόψαρο με σος ponzu, γαρίδες tempura, wakame salad, ποικιλία θαλασσινών στο wok ή φιλέτο μοσχαριού με σος teriyiaki επιμελήθηκε ο παγκοσμίου φήμης σεφ Dannie Mira. Την επόμενη ημέρα οι καλεσμένοι αφού απόλαυσαν το πλούσιο πρωινό, κολύμπησαν στη πισίνα ή στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου.

Το Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel διαθέτει 28 ιδιωτικές πισίνες και 1 μεγάλη κύρια πισίνα για όλους του επισκέπτες. Η ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου εκτείνεται σαν ένα μπλε χαλί λαμπερής θάλασσας που χάνεται στον ορίζοντα. Στην ατμόσφαιρα διαχέεται το αλμυρό αεράκι του Κρητικού πελάγους με θέα τον κόλπο του Μιραμπέλλο και το ιστορικό και δημοφιλές νησάκι - φρούριο της Σπιναλόγκα.

Το adults only Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel, «δεμένο» αρχιτεκτονικά με τον περιβάλλοντα χώρο, το πρώτο υψηλής ενεργειακής απόδοσης, οικολογικά πράσινο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, είναι η ιδανική επιλογή πέντε αστέρων γι’ αυτούς που αναζητούν χαλάρωση και πολυτέλεια μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Μοναδικά σχεδιασμένα εσωτερικά με βάση την τερακότα και σκούρο μπλε χρώμα, με ρετρό all time classic και minimal ύφος και επιπλωμένα από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές με custom made έπιπλα, η διαμονή σε ένα από τα δωμάτια του Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel εξασφαλίζει πολυτέλεια, ιδιωτικότητα και χαλάρωση.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel, οι καλεσμένοι του κ. Ανδρεαδάκη είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Euphoria Spa και να αφεθούν στα έμπειρα χέρια των θεραπευτών του, διαλέγοντας από ένα ευρύ φάσμα εναλλακτικών και ολιστικών θεραπειών από όλο τον κόσμο, με οργανικά – φυσικά προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα.

Το βράδυ του Σαββάτου ο οικοδεσπότης παρέθεσε δείπνο με συνοδεία ζωντανής Ελληνικής μουσικής , στο Poseidon Gourmet Restaurant & Fresh Fish. Το special menu 10 πιάτων gourmet μεσογειακής κουζίνας -συνοδευόμενο από ποικιλία εκλεκτών κρασιών- επιμελήθηκε ο διάσημος Ιταλός σεφ Lorenzo Stallone. Το κέφι κράτησε μέχρι τα ξημερώματα με χορό και τραγούδι. Την πρωί της Κυριακής που ήταν και η ημέρα αναχώρησης ο κ. Ανδρεαδάκης επιφύλαξε σε όλους το καλύτερο.

Μετά από μία σύντομη κρουαζιέρα με καΐκι στα καταγάλανα νερά του κόλπου του Μιραμπέλλο, κατά την οποία επισκέφθηκαν τη Σπιναλόγκα και κολύμπησαν στα βαθιά, στο γυρισμό τους περίμενε κρητικό γλέντι στη παραλία. Με παραδοσιακά κρητικά όργανα να συνοδεύουν το παραθαλάσσιο γεύμα , οι καλεσμένοι γεύτηκαν κρητικά εδέσματα, αρνί αντικρυστό που ψηνόταν εκείνη την ώρα και ευχήθηκαν με κρητική ρακί και κρασί «πάντα γειά» στο πιο φιλόξενο οικοδεσπότη!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR