counter

Κρατερός Κατσούλης σε συνεργάτη του: “Προσβάλεις τη νοημοσύνη μας…”

Κρατερός Κατσούλης σε συνεργάτη του: “Προσβάλεις τη νοημοσύνη μας…”
Κρατερός Κατσούλης σε συνεργάτη του: “Προσβάλεις τη νοημοσύνη μας…”

Το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Κρεκοριάν παρουσίασε στην εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου” ένα θέμα με τίτλο «Αποκλειστικό: Ο Γιάννης Αποστολάκης το 4ο πρόσωπο του νέου MasterChef».

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος ανέφερε πως ο Γιάννης Αποστολάκης θα έχει και πάλι ένα σημαντικό ρόλο στο νέο κύκλο του MasterChef.

Ωστόσο, το εν λόγω θέμα δεν άφησε ασχολίαστο ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος έκανε λόγο πως δεν πρόκειται για κάποια αποκλειστική αποκάλυψη, καθώς ο Γιάννης Αποστολάκης συμμετείχε και στους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι μαγειρικής.

«Θα σας αποκαλύψω το τέταρτο πρόσωπο που θα βρίσκεται φέτος στο MasterChef. Έχουμε τους τρεις κριτές, αλλά δεν θα είναι μόνο αυτοί. Είναι ένας πολύ καλός μάγειρας, όμορφος, ψηλός, μελαχρινός και είναι φυσικά ο Γιάννης Αποστολάκης. Σας παραπλάνησα λιγάκι. Ο Γιάννης έπαιρνε τα παιδιά όταν κέρδιζαν την ομαδική δοκιμασία και για να τους ευχαριστήσει και να τους χαλαρώσει τους πήγαινε σε κάποιο εστιατόριο. Φέτος θα κάνει το ίδιο, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Θα τους χαλαρώνει και φέτος με τον δικό του τρόπο, αλλά δεν μπορώ να σας το πω ακόμα αυτό», είπε ο Γιώργος Κρικοριάν.

Από την πλευρά του ο Κρατερός Κατσουλής είπε: «Μας την έφερες. Άρα εν ολίγοις, τι μας είπε; Τίποτα. Προσβάλεις τη δική μας νοημοσύνη λέγοντας ότι θα μας πεις μια έκπληξη “ποιος είναι ο τέταρτος” και μας λες για κάποιον που ήταν έτσι κι αλλιώς. Και μας λες μετά ότι “θα είναι όμως… και θα δείτε πώς θα τους χαλαρώνει, φυσικά με το φαγητό”. Δηλαδή, αν τα συνοψίσουμε όλα αυτά Γιώργο Κρικοριάν, γι’ ακόμα μία φορά μας δούλεψες. Ήταν ο τέταρτος, ήταν μάγειρας, δεν άλλαξε τίποτα. Ντροπή σου, πραγματικά δηλαδή. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα…».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR