counter

Κούλλης Νικολάου: Αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το μέλλον της σειράς «8 λέξεις»

Κούλλης Νικολάου: Αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το μέλλον της σειράς «8 λέξεις»
Κούλλης Νικολάου: Αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το μέλλον της σειράς «8 λέξεις»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ θέλησαν να επενδύσουν στην παραγωγή ελληνικής μυθοπλασίας. Μία από τις ηχηρές μεταγραφές που έκαναν ήταν αυτή των Αντρέα Γεωργίου – Βάνας Δημητρίου – Κούλλη Νικολάου, προκειμένου να παρουσιάσουν το ερωτικό – πολιτικό θρίλερ «8 λέξεις».

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν τους ιθύνοντες του σταθμού να είναι δυσαρεστημένοι από τις επιδόσεις της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης και να προχωρά σε αλλαγή ημερών και ώρας μετάδοσης. Ποια είναι, όμως, η αλήθεια;

Την απάντηση έδωσε ο Κούλλης Νικολάου, ένας εκ των πρωταγωνιστών και παραγωγών της σειράς, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αγαπημένοι φίλοι!
Θέλω απλά να πω σε όσους πολεμούν την δουλειά μας και παραπληροφορούν τον κόσμο αναφορικά με το σίριαλ μας «8 λέξεις» και ότι απέτυχε κλπ ότι απέτυχαν!
Και να διευκρινίσω πως η απάντηση είναι η αγάπη και στήριξη στην δουλειά μας από εσάς και το γεγονός ότι μέσα από τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό σε τηλεοπτικά προϊόντα της τελευταίας δεκαετίας οι «8 λέξεις» κερδίζουν από μέρα σε μέρα το ενδιαφέρον σας και ότι αναδεικνύονται πρώτες στις καρδιές σας!
Υ.Γ.: Ξέχασα να σας πω είμαστε στην ετοιμασία της εβδομαδιαίας σειράς όπως έχουμε αρχικά με τον σταθμό προγραμματίσει και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΣΚΑΙ για την άψογη συνεργασίας μας!».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR