counter

Kourtney Kardashian: Όλες οι τάσεις της μόδας, πάνω της!

Kourtney Kardashian: Όλες οι τάσεις της μόδας, πάνω της!
Kourtney Kardashian: Όλες οι τάσεις της μόδας, πάνω της!

Kardasian

Και μόνο το όνομα της, προκαλεί πανικό, αφού είναι και αυτή μια Kardashian! Είναι η τρίτη αδερφή, η Kourtney και δεν διαφέρει σε τίποτα από τις υπόλοιπες Kardashian.

Είναι αυτή την στιγμή η νούμερο ένα προβεβλημένη οικογένεια και τα ποσά που παίρνουν από το reality, από τις διαφημίσεις, από την collection τους ακόμη και από τις guest εμφανίσεις σε club και event είναι απλά αστρονομικά και δεν τα χωράει ο κοινός νους.

Με τι άλλο λοιπόν θα μπορούσε να ασχοληθεί και η Kourtney αν όχι με την εξωτερική της εμφάνιση και την μόδα;

Μπορεί να είναι 1,52 και να μην της ταιριάζουν όλα αυτά που επιχειρεί να φορέσει κατά καιρούς, αλλά δεν νοιάζεται καθόλου, εφόσον είναι μόδα..τέλος, θα το φορέσει η ίδια, αλλά και τα εκατομμύρια κοριτσάκια που την έχουν πρότυπο και θέλουν να την αντιγράψουν.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια εικόνα ισούται με όλα τα fashion shows και τα περιοδικά μόδας! Οι τάσεις της μόδας σε μια εικόνα!

Navy μαγιό με το σλιπ να παραπέμπει στο αθλητικό στιλ – σορτσάκι με φλούο λεπτομέρειες, στις αποχρώσεις του μωβ και του μπλε.  Μεταξωτό, μακρύ καφτάνι με animal print, πέδιλο επίσης σε φλούο πορτοκαλί που φτάνει ως το γόνατο και δένει με φερμουάρ, ενώ αφήνει ακάλυπτη την γάμπα. Και για το κεφάλι; Φυσικά η μόδα γυρνάει στα '20s και '30s,  στην "μανία του τυρμπάν" και η Kardasian το φοράει πρώτη!

Μπορεί το μακρύ καφτάνι και το πέδιλο ως την γάμπα να μην ταιριάζει σε μια γυναίκα με ύψος 1,52 ωστόσο αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας και αυτό είναι που ενδιαφέρει την Kourtney Kasrdashian

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR