counter

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον σύντροφό της, Τράβις Μπάρκερ

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον σύντροφό της, Τράβις Μπάρκερ
Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον σύντροφό της, Τράβις Μπάρκερ

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους αποφάσισαν να κάνουν η Κόρντεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι λίγο μετά την τελετή απονομής των βραβείων Grammy παντρεύτηκε σε μία μυστική τελετή σε ένα μικρό παρεκκλήσι του Λας Βέγκας.

Η Κόρντεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 4 Απριλίου.

Η διάσημη τηλεπερσόνα της οικογένειας Καρντάσιαν και ο ντράμερ των Blink-182 κράτησαν αυτή την ξεχωριστή στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και απαγόρευσαν την λήψη φωτογραφιών. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ΤΜΖ, είχαν μαζί τους τον δικό τους φωτογράφο, αλλά και προσωπικό ασφαλείας.

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζουν πως ο ιδιοκτήτης του χώρου ήταν εκείνος που εκτέλεσε χρέη μάρτυρα στη «μυστική τελετή»,.

Όπως συνηθίζεται σε αυτούς τους γάμους, το μυστήριο τέλεσε σωσίας του Elvis Presley. Ωστόσο, αυτός δε θα είναι ο μόνος γάμος, αφού οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι θα γίνουν: «Aρκετοί άλλοι εορτασμοί με πολλές φανφάρες».

Θυμίζουμε ότι η Κόρντεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2021 στην Καλιφόρνια, μετά από περίπου εννέα μηνών σχέση

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR