counter

Κορονοϊός: Πως βιώνουν ο Δαυίδ Σαμαράς και ο σύζυγός του την κατάσταση στη Νέα Υόρκη

Επίκεντρο εξάπλωσης της πανδημίας στις ΗΠΑ χαρακτηρίζεται η Νέα Υόρκη, με τον αριθμό νεκρών και κρουσμάτων να αυξάνεται συνεχώς.

Ο Δαυίδ Σαμαράς, ο οποίος έγινε γνωστός στις εγχώριες πασαρέλες την δεκαετία του ’90, είναι ένας από τους Έλληνες που ζουν και εργάζονται στη Νέα Υόρκη. Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε και την Έλενα Πολυκάρπου, αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει λόγω κορονοϊού, τόσο ο ίδιος, όσο και ο σύζυγός του, Joe McKneeley.

«Είμαι στη Νέα Υόρκη, στο σπίτι μου. Σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή τη στιγμή για την Αμερική. Σήμερα το πρωί μάθαμε πως 6,6 εκατομμύρια Αμερικανοί είναι χωρίς δουλειά, ανάμεσα σε αυτούς είμαι κι εγώ πια. Ελπίζω πως αυτό το πράγμα θα κάνει το κύκλο του αν κάνουμε αυτά που μας λένε. Στη Νέα Υόρκη έχουν καταλάβει ακριβώς το πρόβλημα και κάνουν αυτό που πρέπει. Στις άλλες πολιτείες σιγά-σιγά το πιάνουν το θέμα, δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό.

Η ζωή μου πια έχει αλλάξει. Με τον σύζυγό μου είμαστε παντρεμένοι εδώ και 4 χρόνια. Ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος, είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Περνάμε υπέροχα. Είναι ακριβώς ό,τι ήθελα στη ζωή μου. Είναι χορογράφος και σκηνοθέτης στο Μπρόντγουει. Στην Ελλάδα δε θα επέστρεφα για να μείνω. Ο σκοπός μας φέτος ήταν να επιστρέψουμε για διακοπές, αλλά θα το αναβάλουμε για του χρόνου» ανέφερε ο Δαυίδ Σαμαράς.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR