counter

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας: Νοσηλευόταν με κορονοϊό

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών άφησε ο Γιώργος Τράγκας το πρωί της Τρίτης. Ο γνωστός δημοσιογράφος έδινε μάχη με τον κορονοϊό τις τελευταίες μέρες στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Στις 30 Νοεμβρίου ο Γιώργος Τράγκας, που έχει υποκείμενα νοσήματα, με ανάρτησή του είχε γνωστοποιήσει ότι διαγνώσθηκε με κορονοϊό.

Ο Γιώργος Τράγκας, που ήταν ανεμβολίαστος, νοσηλευόταν με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Σωτηρία» από τις 5 Δεκεμβρίου, ενώ πέντε μέρες αργότερα κρίθηκε απαραίτητη του η εισαγωγή του σε ΜΕΘ. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο 88-89. 

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν Έλληνας δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης μέσων ενημέρωσης και παρουσιαστής εκπομπών στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Γιώργος Τράγκας - Βιογραφικό

  • Ο Γιώργος Τράγκας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Ιουλίου 1949
  • Το Ζώδιό του ήταν Λέων
  • Ο πατέρας του ήταν γυναικολόγος
  • Σύζυγός του μέχρι το θάνατό του η Μαρία Καρρά

  • Είχε δύο παιδιά, τον Φρέντυ Τράγκα και τον Γιάννη Τράγκα
  • Ο Γιώργος Τράγκας ξεκίνησε να αρθρογραφεί σε τοπικά μέσα από μικρή ηλικία και εργάσθηκε στο περιοδικό Εικόνες της Ελένης Βλάχου, ενώ συνέχισε να εργάζεται στις αθλητικές σελίδες της Μεσημβρινής καλύπτοντας ποδοσφαιρικούς αγώνες
  • Βασικός σταθμός στην πορεία του ήταν η εφημερίδα Βραδυνή
  • Πριν ασχοληθεί με το πολιτικό ρεπορτάζ ο Γιώργος Τράγκας υπήρξε και αστυνομικός ρεπόρτερ για πολλά χρόνια
  • Υπήρξε και εκδότης των εντύπων «Χώρα», «Crash» και «Ανεξαρτησία»
  • Είχε συνεργαστεί με σχεδόν όλους του τηλεοπτικούς σταθμούς κι είχε παρουσιάσει με επιτυχία τις εκπομπές "Χωρίς Αναισθητικό", "Viva" και "Ελεύθερος Σκοπευτής"
  • Συμμετείχε, επίσης, σε κεντρικά δελτία ειδήσεων διάφορων τηλεοπτικών σταθμών (κυρίως του Alter, του Extra Channel, του Action 24, του Νέου Epsilon TV και του παλαιού Epsilon TV (σήμερα Open Beyond)), ως πολιτικός σχολιαστής
  • Πλούσιο το βιογραφικό του και όσον αφορά το ραδιόφωνο. Είχε εκπομπή στον αυτοδιαχειριζόμενο Ελλάδα 94.3 ενώ παράλληλα έστησε, μαζί με το περιοδικό Crash, τον ιντερνετικό σταθμό Crash Radio
  • Παλαιότερα ο Γιώργος Τράγκας είχε εκπομπή στα Παραπολιτικά 90.1 FM και για μία επταετία, στον Real FM 97.8. Η εκπομπή που είχε στον Crash Radio μεταδιδόταν και τηλεοπτικά μέσω του περιφερειακού σταθμού Δίον TV στην Κεντρική Μακεδονία, ενώ προηγουμένως, η ίδια εκπομπή μεταδιδόταν από το Euro TV (επίσης στην Κεντρική Μακεδονία), ενώ είχε εκπομπή και σε άλλα περιφερειακά κανάλια της Κεντρικής Μακεδονίας, στην Βεργίνα TV και στο Νέο Epsilon Θεσσαλονίκης
  • Τον Φεβρουάριο του 2021, ο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε την ίδρυση πολιτικού κόμματος με την επωνυμία «Ελεύθεροι Άνθρωποι»

Με πληροφορίες από τη Wikipedia

Ο Γιώργος Τράγκας και οι τρεις γάμοι με την ίδια γυναίκα

«Αποφάσισα την ανανέωση όρκων στο Λας Βέγκας με τη Μαρία Καρρά, τη γυναίκα που έχω παντρευτεί ήδη δύο φορές» δήλωσε ο Γιώργος Τράγκας που εξήγησε ότι είχαν παντρευτεί ήδη στην Αθήνα με πολιτικό και με θρησκευτικό γάμο. Όπως μάλιστα σημειώνει κάτω από το βίντεο, ο Γιώργος Τράγκας, την τελετή παρακολούθησαν τον περασμένο Απρίλιο σε Live Streaming οι συγγενείς του ζευγαριού στην Ελλάδα.

«Δεν θέλω από σας πικρόχολα σχόλια, γιατί στα 50 μου έχω δικαίωμα να κάνω ότι θέλω. Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας» είπε ο Γιώργος Τράγκας, ζητώντας από τους χρήστες να μην είναι επικριτικοί μαζί του. «Όσοι είστε νεότεροι από εμένα και έρθετε ως εδώ θα καταλάβετε γιατί το έκανα στο Λας Βέγκας» σχολίασε επιπλέον ο δημοσιογράφος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR