counter

Κορoνοϊός: Πέθανε γνωστός DJ σε ηλικία 44 χρόνων

Κορoνοϊός: Πέθανε γνωστός DJ σε ηλικία 44 χρόνων
Κορoνοϊός: Πέθανε γνωστός DJ σε ηλικία 44 χρόνων

Κάθε μέρα ο αριθμός των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους από τον κορονοϊό αυξάνεται. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ηλικιωμένα άτομα ή άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Υπάρχουν όμως και άτομα μικρότερης ηλικίας που έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ιό αποδεικνύοντας πως όλοι μας πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που κατέληξαν από τον κορονοϊό είναι και ένας 44χρονος dj.

O λόγος για τον γνωστό στο χώρο του Dj Black N Mild που άφησε την τελευταία του πνοή λίγες μέρες αφότου διαγνώστηκε θετικός από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, το νοσοκομείο Orleans Parish Coroner’s Office όπου νοσηλευόταν επιβεβαίωσε την τραγική είδηση του θανάτου του την περασμένη Παρασκευή. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ο γνωστός dj πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 44 ετών καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τον κορονοϊό.

O Oliver Stoker Jr ήταν γνωστός στην Νέα Ορλεάνη για την μουσική που έπαιζε σε κλαμπ, μπαρ και στα μεγαλύτερα πάρτι της περιοχής. Eργαζόταν ακόμη και σε ραδιόφωνα κάνοντας μίξη των μουσικών που άκουγαν εκείνη την ώρα οι ακροατές.

Ο Dj Black N Mild, ο οποίος είχε τέσσερα παιδιά, εργαζόταν επίσης στο σχολείο Arthur Ashe Charter της Νέας Ορλεάνης. Σύμφωνα με το The Times-Picayune αποχώρησε από την δουλειά του στις 9 Μαρτίου καθώς είχε πυρετό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR