counter

Κορονοϊός: Όσα είπε η βασίλισσα Ελισάβετ στο διάγγελμά της

Κορονοϊός: Όσα είπε η βασίλισσα Ελισάβετ στο διάγγελμά της
Κορονοϊός: Όσα είπε η βασίλισσα Ελισάβετ στο διάγγελμά της

H κατάσταση που επικρατεί στη Βρετανία αλλά και σε όλο τον κόσμο λόγω του κορονοϊού ανάγκασε την βασίλισσα Ελισάβετ να απευθύνει διάγγελμα προς τον βρετανικό λαό.

Σε ένα κλίμα φορτισμένο συναισθηματικά και σε εντελώς ανθρώπινο τόνο η μονάρχης απευθύνθηκε στον βρετανικό λαό ζητώντας να σταθούν όλοι ενωμένοι ενάντια σε αυτή τη δύσκολη μάχη.

“Μιλάω μαζί σας σε δύσκολους καιρούς. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και όλους όσους εργάζονται καθημερινά έξω από τα σπίτια τους. Ευχαριστώ εσάς που μένετε σπίτι σας. Μαζί θα νικήσουμε την νόσο και αν μείνουμε ενωμένοι θα το ξεπεράσουμε. Όλοι θα θυμούνται με περηφάνια για το πως έδωσαν την μάχη” ανέφερε η βασίλισσα Ελισάβετ.

«Σας μιλώ γνωρίζοντας ότι διανύουμε μια ολοένα και περισσότερο δύσκολη περίοδο. Μια περίοδο που έχει διακόψει τη ζωή στη χώρα. Μια διακοπή που έχει επιφέρει θλίψη σε κάποιους, οικονομικές δυσκολίες σε πολλούς και τεράστιες άλλες στην καθημερινή ζωή όλων μας» είπε σε άλλο σημείο του διαγγέλματος

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ο καμεραμάν που τράβηξε το βίντεο για το διάγγελμα ήταν καλυμμένος με προστατευτική στολή προκειμένου να μην υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για τη βασίλισσα Ελισάβετ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR