counter

Κορονοϊός: Η αντίδραση του Άγγελου Λάτσιου στο μήνυμα από το "112"

Κορονοϊός: Η αντίδραση του Άγγελου Λάτσιου στο μήνυμα από το "112"
Κορονοϊός: Η αντίδραση του Άγγελου Λάτσιου στο μήνυμα από το "112"

Η πρώτη ειδοποίηση από τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης «112», για τον κορονοϊό, εστάλη το βράδυ της Τετάρτης, λίγες ώρες μετά το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε ότι πλέον η διαχείριση της μεγάλης κρίσης που έχει ξεσπάσει και στη χώρα μας, λόγω της μεγάλης διάδοσης του ιού, ανατέθηκε στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, που θα έχει την συνολική ευθύνη για κοινοποίηση των απαραίτητων οδηγιών στον πληθυσμό και τον συντονισμό όλων των υπηρεσιών και φορέων και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν σε κάθε φάση.

Η ειδοποίηση αυτή από το «112» ήταν και η πρώτη επίσημη γενική ενεργοποίηση του μετά την ολοκληρωμένη λειτουργία του και προκάλεσε διάφορα σχόλια στα social media, κυρίως γιατί συνοδευόταν από έναν ήχο σαν συναγερμό.

Πολλοί τρόμαξαν από τον συγκεκριμένο ήχο και ανάμεσα σε αυτούς και ο Άγγελος Λάτσιος. Ο 17χρονος γιος της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε μάλιστα το μήνυμα του «112» με χιουμοριστικό τρόπο, καθώς αφού το δημοσίευσε στα instastories, έγραψε «Πήγα να πάθω έμφραγμα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR