counter

Κορονοϊός: Βγήκε από το νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον

Κορονοϊός: Βγήκε από το νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον
Κορονοϊός: Βγήκε από το νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον

Εξιτήριο φαίνεται να πήρε σύμφωνα με τα βρετανικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον μετά την ολιγοήμερη νοσηλεία του εξαιτίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, ο Μπόρις Τζόνσον εισήχθη σε νοσοκομείο έπειτα από επιδείνωση της υγείας του την περασμένη εβδομάδα ενώ την Πέμπτη βγήκε από την εντατική.

Μία ημέρα μετά, μιλώντας στο BBC ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ, ξεκαθάριζε: «Για να χρησιμοποιήσω την αμερικανική έκφραση ο γιος μου έφαγε την σφαίρα για την ομάδα. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι το παιχνίδι θα παιχτεί σωστά από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να ξεκουραστεί γιατί δε νομίζω ότι βγήκε από την περιπέτεια του κορονοϊού. Θέλει χρόνο».

Και μπορεί ο Μπόρς Τζόνσον να βγήκε από το νοσοκομείο ωστόσο θα χρειαστεί να περάσει ένα χρονικό διάστημε μέχρι να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώσε σήμερα το μεσημέρι και ο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού.

 «Ακολουθώντας τις συμβουλές της ιατρικής ομάδας του, ο πρωθυπουργός δεν θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του. Επιθυμεί να τους ευχαριστήσει όλους στο νοσοκομείοα St Thomas για την ευφυή φροντίδα την οποία έλαβε».

Μόλις χθες το πρωθυπουργικό γραφείο ανέφερε πως ο Μπόρις Τζόνσον κατάφερε να αρχίσει το βάδισμα, παρά το γεγονός ότι η ανάρρωσή του βρίσκονταν σε αρχικό στάδιο.

«Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να κάνει πολύ καλή πρόοδο» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Ντάουνινγκ Στριτ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR