counter

Κόρη γνωστής τραγουδίστριας έκανε πάρτι στην Θεσσαλονίκη ενώ είχε κορονοϊό

Κόρη γνωστής τραγουδίστριας έκανε πάρτι στην Θεσσαλονίκη ενώ είχε κορονοϊό
Κόρη γνωστής τραγουδίστριας έκανε πάρτι στην Θεσσαλονίκη ενώ είχε κορονοϊό

Μια αποκάλυψη έγινε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε».

Συγκεκριμένα, στην πρωινή εκπομπή του Open ανέφεραν πως κόρη γνωστής τραγουδίστριας έκανε πάρτι στην Θεσσαλονίκη για την επιστροφή της από την Αγγλία, χωρίς να περάσει καραντίνα και όπως διαπιστώθηκε ήταν θετική στον κορονοϊό.

Μάλιστα, πλέον υπάρχει έντονη ανησυχία για διασπορά του κορονοϊού. Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη μετέφερε ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης.

«Όπως προκύπτει από το δικό μας ρεπορτάζ, η νεαρή φοιτήτρια η οποία σπουδάζει σε πανεπιστήμιο της Βρετανίας  κατάφερε να φτάσει πριν από λίγο καιρό στην Θεσσαλονίκη. Πέταξε με μια έκτακτη πτήση από το Λονδίνο στη Σόφια της Βουλγαρίας και από τη Βουλγαρία κατάφερε και πέρασε τα σύνορα οδικώς. Σε περίπτωση επαναπατρισμού είναι ανοιχτά τα σύνορα. Ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς όπως είναι τα πράγματα στο Λονδίνο έχει τελειώσει το έτος της και ήθελε να επιστρέψει για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Αυτό το οποίο μαθαίνουμε είναι ότι αφού της έγινε αυστηρή σύσταση να μείνει σε καραντίνα, όπως συμβαίνει με όλα τα άτομα που επιστρέφουν από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από χώρες οι οποίες παρουσιάζουν σοβαρό πρόβλημα διασποράς κορονοϊού. Από ότι μαθαίνουμε δεν κράτησε τη συγκεκριμένη καραντίνα και μάλιστα μέσα στην διάρκεια κάποιων ημερών που θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα, διοργάνωσε ένα πάρτι επιστροφής στο σπίτι της στον κήπο. Αυτό που υπάρχει σήμερα σαν στοιχείο του ρεπορτάζ, είναι ότι υπάρχει μεγάλη ανησυχία στο ευρύτερο φιλικό κύκλο της οικογένειας, καθώς υπάρχει ανησυχία ότι έχει διασπείρει τον ιό στο φιλικό της και κοινωνικό περιβάλλον.  Αυτό που επίσης μαθαίνουμε είναι ότι έχουν γίνει πολύ έλεγχοι, δειγματοληπτικοί στα άτομα αυτά του περιβάλλοντος και περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή να βγουν τα αποτελέσματα. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έγιναν έλεγχοι σε περίπου 30 άτομα. Είναι στενοί της φίλοι, οικογενειακό της περιβάλλον αλλά και κάποια άτομα που ήρθε σε επαφή τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Χαλκιδική, όπου σύμφωνα με πληροφορίες πέρασε κάποιες ημέρες στην εξοχική κατοικία της οικογένειας. Πρόκειται για μια οικογένεια επιχειρηματική, του καλλιτεχνικού κόσμου, ιδιαίτερα γνωστή, με πανελλήνια εμβέλεια, με πολύ ζωηρή επιχειρηματική δράση στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Με ένα ευρύ φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον. Αυτές οι ειδήσεις μεταδίδονται με αστραπιαίους ρυθμούς. Αυτό το οποίο γνωρίζουμε είναι ότι η κοπέλα ήταν εντελώς ασυμπωματική όταν έκανε το ταξίδι της επιστροφής αλλά και τις πρώτες ημέρες στην Θεσσαλονίκη αλλά στη συνέχεια παρουσίασε κάποια ελαφρά συμπτώματα και για τον λόγο αυτό έκανε τον έλεγχο. Υψηλό πυρετό και κάποιο βήχα. Είχε ιατρική φροντίδα αλλά κάθισε στο σπίτι της τις περισσότερες ημέρες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα έχει ξεπεράσει όλα και έχει βγει από το στάδιο της ανάρρωσης. Ο έλεγχος δεν αφορά αυτή αλλά τα άτομα που ήρθε σε επαφή», είπε ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR