counter

Κόρη διάσημου ζευγαριού γεννήθηκε στον 5ο μήνα: Πήρε εξιτήριο από τη ΜΕΝΝ 4 μήνες μετά!

Κόρη διάσημου ζευγαριού γεννήθηκε στον 5ο μήνα: Πήρε εξιτήριο από τη ΜΕΝΝ 4 μήνες μετά!
Κόρη διάσημου ζευγαριού γεννήθηκε στον 5ο μήνα: Πήρε εξιτήριο από τη ΜΕΝΝ 4 μήνες μετά!

Ο άσος των Cleveland Cavaliers, J.R.Smith, και η σύζυγός του, Jewel Harris, το τελευταίο διάστημα ζούσαν το δικό του δράμα, καθώς η κόρη τους γεννήθηκε πέντε μήνες νωρίτερα από ότι υπολόγιζαν οι γιατροί.

O  J.R.Smith και η σύζυγός του Jewel Harris,

Το ζευγάρι, μάλιστα, είχε ανακοινώσει τα δυσάρεστα αυτά νέα μέσα από ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει ο διάσημος μπαμπάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Έχουμε μερικά σημαντικά νέα να μοιραστούμε μαζί σας. Αποφασίσαμε να μοιραστούμε με τον κόσμο αυτό που συμβαίνει στην οικογένειά μας τις τελευταίες πέντε μέρες. Ξέρουμε ότι όλοι σας μας συγχαρήκατε μόλις ακούσατε ότι θα γίνουμε γονείς σε ένα γλυκό κοριτσάκι, αλλά δυστυχώς ήρθε πέντε μήνες νωρίτερα. Είναι μόλις πέντε ημερών σήμερα, το όνομά της είναι Dakota και ζυγίζει 450 γραμμάρια. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε ούτε η πρώτη οικογένεια που της συμβαίνει αυτό αλλά ούτε και η τελευταία. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Σας παρακαλούμε όλους να προσευχηθείτε και εμείς θα κάνουμε το ίδιο και για εσάς!», έλεγε τότε η σύζυγός του γνωστού αθλητή.

Ο 31χρονος σταρ του ΝΒΑ, πριν μερικές ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφιών.

Στα συγκεκριμένα στιγμιότυπα απεικονίζονται η σύζυγός του, ο ίδιος και η πρόωρη μικρούλα τους, την ώρα που αποχωρούν από τη ΜΕΝΝ, όπου η μικρή Dakota βρισκόταν τους τελευταίους μήνες.

«Μαζί μπήκαμε μέσα, μαζί βγαίνουμε έξω», ήταν το σχόλιο του γνωστού αθλητή που συνόδευε την ανάρτησή του.

Κόρη διάσημου ζευγαριού γεννήθηκε στον 5ο μήνα. Τώρα, τέσσερις μήνες μετά βγαίνουν από τη ΜΕΝΝ

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR