counter

Κοντά στους δικούς του ο ράπερ Lamanif: Κοντά στα ίχνη των ανθρώπων που ανέβασαν το ροζ βίντεο οι αρχές

Εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν πήρε ο ράπερ Lamanif, ο οποίος επέστρεψε έτσι στους δικούς του ανθρώπους, ύστερα από την ολιγοήμερη νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος δεν έχει καταθέσει ακόμη στην αστυνομία. Αναμένεται ωστόσο να δώσει κατάθεση την επόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, οι αρχές φαίνεται πως έχουν εντοπίσει τα ηλεκτρονικά στίγματα παρέμβασης στο επίμαχο ροζ βίντεο που πρωταγωνιστεί ο Lamanif. Δηλαδή ποιος «έκοψε και έραψε» το συγκεκριμένο βίντεο.

Παράλληλα, οι άνδρες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος έχουν εντοπίσει και ένα ηλεκτρονικό στίγμα που είναι πιθανό να οδηγήσει στην ταυτότητα του υπολογιστή που ανέβηκε το βίντεο. Ωστόσο υπάρχει ακόμη δρόμος μέχρι να τελειώσουν οι έρευνες των αρχών.

«Είναι πολύ καλύτερα, είναι σε μία σταθερή κατάσταση, οι γιατροί ήταν πολύ ικανοποιημένοι. Υπήρχε συνεργασία, η παραμονή του στο νοσοκομείο τον ωφέλησε. Η οικογένειά του και ο ίδιος επέλεξαν για ένα διάστημα τη σιωπή και την απομόνωση. Είναι κάτι το οποίο το χρειάζεται, για να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις του γιατί βγήκε μέσα από μια μεγάλη περιπέτεια, και ψυχική και συναισθηματική» δήλωσε στο T-live η δικηγόρος του Lamanif.

Θυμίζουμε πως την περασμένη Δευτέρα, ο 24χρονος, με βίντεο που ανέβασε στο Instagram, είχε γνωστοποιήσει στους followers του την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του. Μετά από αυτό, εξαφανίστηκε για περίπου πέντε 24ωρα, ενώ εντοπίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παραπάνω βίντεο.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR