counter

Κοιλιακοί, δαντέλες, κρόσσια, σκισίματα! Απ' όλα είχε το κόκκινο χαλί του Summer Party του ΟΚ!

Κοιλιακοί, δαντέλες, κρόσσια, σκισίματα! Απ' όλα είχε το κόκκινο χαλί του Summer Party του ΟΚ!
Κοιλιακοί, δαντέλες, κρόσσια, σκισίματα! Απ' όλα είχε το κόκκινο χαλί του Summer Party του ΟΚ!

Από τη Φανή Αγγελίδου

Το Summer Party του OK!, έγινε και τα είχε όλα! Οι Έλληνες celebrities, πέρασαν από το κόκκινο χαλί του island και είτε έλαμψαν, είτε ξεχώρισαν, είτε μας εξέπληξαν ευχάριστα, είτε δυσάρεστα!

Ο φακός του FTHIS.GR,  που ακολουθεί τους celebrities σε κάθε τους βήμα, απαθανάτισε τους παρευρισκόμενους του Summer Party του OK!, το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουνίου και σας παρουσιάζει τις πιο «ξεχωριστές» παρουσίες.

Η κ. Μιμή Ντενίση, αν και συνήθως επιλέγει πιο κλασσικά κομμάτια, αυτή τη φορά προτίμησε να φορέσει μία φούστα σε χρώμα απαλό μπλέ, συνδυασμένη με μαύρο δερμάτινο jacket και γόβες καφέ. Η Νίνα Λοτσάρη, ως άλλη σκοτσέζα, φόρεσε μία φούστα μακριά καρό, με τους κοιλιακούς τους να είναι άξιοι θαυμασμού και ένα crop top, μαύρο μπλουζάκι.

Η ηθοποιός Κάτια Νικολαίδου, μας θύμισε πολύ έντονα, γυναίκα από την Ανατολή με αυτή της την παρουσία και θαυμάσαμε για ακόμα μία φορά το υπέροχο κορμί που διαθέτει!

Ο Νίκος Αναδιώτης, προτίμησε να θυμιθεί τις μέρες της «στρατιωτικής του θητείας» καθώς το look του ήταν άκρως military, με την σύζυγό του, δίπλα να έχει επιλέξει ένα φόρεμα ρομαντικό και «νόστιμο» θα λέγαμε.

Ο Λάκης Γαβαλάς, είναι ο Λάκης Γαβαλάς #no #words, η εικόνα μιλάει από μόνη της! Ωστόσο, η παρουσία της Μαριλένας Παναγιωτοπούλου, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, καθώς η φούστα της η μακριά θύμιζε Δεκέμβρη μήνα! Η Ελευθερία Ελευθερίου, επέλεξε ένα θηλυκό μακρύ φόρεμα με βαθύ σκίσιμο στο πλάι και η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τους πολύ έντονους κοιλιακούς της φόρεσε crop top αλλά και διάφανο παντελόνι με λεπτομέρεια δαντέλας! Η Shaya "τολμηρή" όπως πάντα, επέλεξε το leopar με φούστα γεμάτη κρόσσια!Απολαύστε τους λοιπόν!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR