counter

Κλόε Καρντάσιαν: Έτσι έμαθε για την απιστία του συντρόφου της, Τρίσταν Τόμσον

Κλόε Καρντάσιαν: Έτσι έμαθε για την απιστία του συντρόφου της, Τρίσταν Τόμσον
Κλόε Καρντάσιαν: Έτσι έμαθε για την απιστία του συντρόφου της, Τρίσταν Τόμσον

Η Κλόε Καρντάσιαν, δεν ήθελε να πιστέψει πως πάλι έπεσε θύμα απιστίας. Να υπενθυμίσουμε πως η επιτυχημένη τηλεπερσόνα δεν έχει σταθεί αρκετά τυχερή στις προσωπικές της σχέσεις, καθώς και στο παρελθόν έχει χωρίσει με παλαιότερους συντρόφους της λόγω... τρίτου προσώπου!

Η Κλόε, σύμφωνα με το E! News, ξεκίνησε να ακούει τις φήμες που ήθελαν τον σύντροφό της Τρίσταν Τόμσον να έχει έρθει αρκετά πιο κοντά με την κολλητή φίλη της αδερφής της, Τζόρντιν Γούντς, την Δευτέρα.

«Δεν ήταν σίγουρη πως επρόκειτο για αληθινές φήμες, γι αυτό ξεκίνησε να ρωτάει ανθρώπους από τον κύκλο της… Την Τρίτη γνώριζε όλη την αλήθεια και ήταν σίγουρη πως όλα όσα ακούγονταν ήταν αλήθεια» υποστηρίζει το ρεπορτάζ του αμερικάνικου E! News.

Ο επιτυχημένος μπασκετμπολίστας όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες, έσπευσε να δημοσιεύσει στον Twitter, πως επρόκειτο για ψέμα: «ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ» έγραψε το twit, θέλοντας να δικαιολογηθεί για όλα όσα είχαν αρχίσει να ακούγονται.

Ωστόσο λίγη ώρα μετά διέγραψε τα παντά… καθώς είχε έρθει το οριστικό τέλος στην σχέση του με την Κλόε Καρντάσιαν, όπου να σημειωθεί πως είναι και η μητέρα της ενός έτους κόρης του, Τρου Τόμσον.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR