counter

Κλέλια Ρένεση: Η ανάρτηση της για τον πόλεμο στην Ουκρανία – “Mας εκπαίδευσαν να εξαρτόμαστε από τους άλλους”

Κλέλια Ρένεση: Η ανάρτηση της για τον πόλεμο στην Ουκρανία – “Mας εκπαίδευσαν να εξαρτόμαστε από τους άλλους”
Κλέλια Ρένεση: Η ανάρτηση της για τον πόλεμο στην Ουκρανία – “Mας εκπαίδευσαν να εξαρτόμαστε από τους άλλους”

Το πρωί της Πέμπτης ξέσπασε πόλεμος στην Ουκρανία μετά από επίθεση της Ρωσίας. Η είδηση έχει αναστατώσει όλο τον πλανήτη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναμεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις.

Και οι χρήστες των social media όμως είναι ιδιαίτερα ενεργοί καθώς μοιράζονται μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς την θλίψη τους και την αγανάκτηση τους για ότι συμβαίνει.

Αναμεσά τους και η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση η οποία τοποθετείται συχνά μέσω του διαδικτύου εκφράζοντας την γνώμη της.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία από ένα μαχητικό αεροσκάφος και έγραψε:

 «Τόσα χρόνια μας με μανία μας εκπαίδευσαν να εξαρτόμαστε από τους άλλους. Να αγοράζουμε λεμόνια απ την Ισπανία , κατακρεουργώντας τις ντόπιες παραγωγές και πόσα άλλα αγαθά

Να αγοράζουμε το τάδε χημικό φυτοφάρμακο που δηλητηριάζει το χώμα και για να ξαναφυτέψεις το χρειάζεσαι εκ νέου. Να εξαρτώμαστε ενεργειακά σαν χώρα από άλλα κράτη εν έτη 2022. Μια χώρα με άπειρα χιλιόμετρα ακτογραμμή ( ενεργειακοί κυματοθραύστες) και άπειρο ήλιο ( ηλιακή ενέργεια) . Ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία είναι η αυτονομία. Ο μόνος δρόμος για να μην συμμετέχεις στο έγκλημα είναι η αυτονομία. Και που λέει κ ένας φίλος. «Μας οδήγησαν σαν χώρες και καταναλωτές να εξαρτόμαστε ενεργειακά από μια στρόφιγγα… ότι καλύτερο για αυτούς που την ελέγχουν. Με ένα κουμπί σε 1 λεπτό πετυχαίνουν παγκόσμιο πληθωρισμό… αρα κατάσχουν περιουσίες. Οι ΗΠΑ έχουν τεράστια αποθέματα από το άδειασμα της Αραβίας … θα μπορούσε να συγκρατήσει τις τιμές κι ένα παιδάκι … Αλλά το κόλπο γκροσο είναι το κέρδος που αποκομίζουν προσχηματικά… Κι αν γνώριζαν τον Πούτιν γιατί εξαρτηθήκαν από αυτόν με δίκτυα αγωγών; Όλα στο σχέδιο τπτ τυχαίο τίποτα μη ελεγχόμενο» …

καλή τσικνοπέμπτη.

Υγ: γι αυτό η σημερινή επανάσταση είναι μποστάνι στον κήπο σου, φωτοβολταϊκα στη σκεπη σου, λιγότερη εξάρτηση από υλικά αγαθά , περισσότερη αυτονομία».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klelia Renesi (@klelia_renesi)

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR