counter

Κλέλια Ρένεση: Η ανάρτηση για τον πατέρα της και το μακροσκελές κείμενο- “Οταν γεννούσα την Κοραλία κατάφερε να…”

Κλέλια Ρένεση: Η ανάρτηση για τον πατέρα της και το μακροσκελές κείμενο- “Οταν γεννούσα την Κοραλία κατάφερε να…”
Κλέλια Ρένεση: Η ανάρτηση για τον πατέρα της και το μακροσκελές κείμενο- “Οταν γεννούσα την Κοραλία κατάφερε να…”

Το μεσημέρι του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου, η Κλέλια Ρένεση έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του πατέρα της, Αντρέα, συνοδεύοντάς την με ένα μακροσκελές κείμενο.

Στο εν λόγω κείμενο, η Κλέλια Ρένεση έκανε μια εξομολόγηση για τον πατέρα της, αποκαλύπτωντας πως σήμερα βγαίνει στη σύνταξη.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

“«Τελειωσε η βαρδια κ φευγετε.»  Κ είναι απιστευτο. Μετα απο ποσα χρονια σπουδες, αγροτικο, ειδικοτητες, αναμονες για διορισμους , γιατρος του εσυ, επιμελητής β, α, υποδιευθυντής, διευθυντης κλινικης , απειρα χρονια στα νοσοκομεια στα χειρουργεια κ στα ιατρεια, ο πατερας μου, βγαινει σημερα στη συνταξη. Καλος πολιτης λενε. Κ γω σκεφτομαι. Δεν κοιμηθηκε ουτε ενα βραδυ 30 χρονια τωρα πανω απο 3 ωρες σερι χωρις να του διακοψει τον υπνο καποιο περιστατικο. Δεν μπορεσε ποτε να κλεισει κινητο ή να παει καπου που δεν ειχε σημα. Δεν μπορεσε ποτε να πιει μια σταλα αλκοολ για να ειναι παντα ετοιμοπολεμος. Δεν ταξιδεψε. Δεν μπόρεσε να ρθει να δει το παιδί του, ούτε το εγγόνι του. Οταν γεννούσα την Κοραλια καταφερε να βρει μιση μερα κ μολις βγηκα απ το χειρουργειο επρεπε να φυγει. Ξεγεννησε εκατονταδες παιδια. Ασταματητα ετρεχε για καθε περιστατικο. Εζησε ολο τον εξευτελισμο του ΕΣΥ απο την εκάστοτε κυβερνηση. Την ελειψη προσωπικου, ελειψη φαρμακων , γαζων, αποστειρωτων. Εζησε τον εξευτελισμο που επιτρεπει ο νομος, στον ανειδίκευτο τουριστικο γιατρο σε νησι να μπορει να βγαζει 4πλασια απ τον διευθυντή του ΕΣΥ που εχει να κοιμηθει 2 μηνες για να εξυπηρετήσει την τουριστικη τορπιλη. Καλος πολιτης δεν θα ναι απο δω κ περα. Καλος πολιτης ηταν παντα. Κ μακαρι ολοι οι ανθρωποι να αντιμετωπιζαν την δουλεια τους με τοση ευλαβεια κ συνεπεια. Μπαμπα, σήμερα που θα αδειασεις το γραφειο σου κ θα παραδωσεις τα κλειδια, εισαι χορτατος στην καρδια κ δουλεψες μια ζωη με παθος. Οπως ταιριαζει στην φτιαξια σου. Κ πως αλλιως θα εβγαινε η βαρδια, χωρις φωτια στα ματια;! Φτου ξελευθερια κ αερα στα πανια σου!! Andreas Renesis” , έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

Δείτε την ανάρτησή της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR