counter

Κλέλια Ρένεση: Δημοσίευσε ολόγυμνη φωτογραφία της αγκαλιά με την κόρη της

Κλέλια Ρένεση: Δημοσίευσε ολόγυμνη φωτογραφία της αγκαλιά με την κόρη της
Κλέλια Ρένεση: Δημοσίευσε ολόγυμνη φωτογραφία της αγκαλιά με την κόρη της

Μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε πριν από λίγη ώρα η Κλέλια Ρένεση.

Η γνωστή ηθοποιός, που γι ακόμη μια σεζόν πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις την μουρμούρα”, δημοσίευσε μια ολόγυμνη φωτογραφία της μαζί με την κόρη της.

Όπως θα παρατηρήσετε μαμά και κόρη είναι αγκαλιά στη θάλασσα

Μάλιστα, η Κλέλια Ρένεση με αυτό το post θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα.

«Πριν 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνουλα, ακριβώς όπως την γέννησα κ όπως γεννήθηκα κ εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας κ να μάθει να θεραπεύεται απ αυτήν. Γυμνές κ οι δυο σε χορό με τα κύματα. Όπως στην κοιλιά της μάνας μας. Όσα αίσχη κ να γίνουν, όσο κ αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση κ περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς . Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά όλου του κόσμου.

Όχι ανόητε. Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου, ούτε τόπος εκτόνωσης σου, ούτε καν στη διάθεση σου. Είμαστε αρχέγονα πανίσχυρα όντα μαγικά, με εντολές πανάρχαιες κ γνώσεις μυστικές. Γεννάμε τη ζωή κ την θεριεύουμε , κρατάμε το σύμπαν στη θέση του, γεμίζουμε την πλάση με αγάπη κ φροντίδα.

Αν σε ένα γυναίκειο κορμί, εσύ βλέπεις μόνο το σκεύος ηδονής σου κ όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερεν, κ τσάμπα σου δόθηκε το δώρο της ηδονής. Δεν θα φοβίσετε τις γυναίκες να πλάσουν τον κόσμο που ονειρεύτηκαν. Δεν θα μειώσετε ούτε πόντο το μεγαλείο μας κ την αποστολή μας.

Είμαστε γυναίκες, είμαστε ελεύθερες, είμαστε οι μανάδες οι γιαγιάδες κ οι προγιαγιάδες σας κ όποιο τσογλανι ασελγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος. Καμία μόνη, καμία μόνη, ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κλέλια Ρένεση.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR