counter

Κλέλια Ρένεση: Από ξανθιά έγινε μελαχρινή - VIDEO

Κλέλια Ρένεση: Από ξανθιά έγινε μελαχρινή - VIDEO
Κλέλια Ρένεση: Από ξανθιά έγινε μελαχρινή - VIDEO

Κλέλια Ρένεση

Έγινε ευρέως γνωστή ως ξανθιά σέξι ύπαρξη η οποία μπορούσε να σαγηνεύσει κάθε αρσενικό με ένα της μόνο βλέμμα. Η Κλέλια Ρένεση ήταν η  ξανθιά σεξοβόμβα της τηλεοπτικής σειράς του Mega, “Μίλα μου βρώμικα”. Όπως φαίνεται η ηθοποιός αποφάσισε να αλλάξει look και χρώμα μαλλιών και επέστρεψε σε αυτό που είχε όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στην καριέρα της.

Από ξανθιά έγινε μελαχρινή η Κλέλια Ρένεση, η οποία είναι διαφορετική και το μελαχρινό στυλ στα μαλλιά της έχει δώσει άλλο ύφος. Παρόλα αυτά παραμένει το ίδιο όμορφη εντυπωσιακή και θελκτική. Αν και από ξανθιά πήγε στο άλλο άκρο, αυτό του μελαχρινού στοιχείου, η ίδια έχει διατηρήσει το μήκος των μαλλιών της.

Η τηλεοπτική κάμερα του Πρωινού Μou τη συνέλαβε στα παρασκήνια μιας φωτογράφισης και η Κλέλια Ρένεση  μίλησε στο δημοσιογράφο και απάντησε στις φήμες που την θέλουν να έχει σχέση με τον Αντώνη Κανάκη: “Δεν ασχολούμαι πολύ… Είμαι πάρα πολύ συγκεντρωμένο παιδί εγώ, πολύ ταπεινό, με ενδιαφέρει πάρα πολύ η δουλειά μου.  Όσο δεν ενοχλεί την δουλειά μου, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αν ενοχλήσει την δουλειά μου θα γίνω λίγο μέγαιρα!”

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR