counter

Κλέλια Πανταζή: Μιλά για τις δυσκολίες της τρίτης εγκυμοσύνης! "Ήρθε μια αποκόλληση που μας τρόμαξε"

Κλέλια Πανταζή: Μιλά για τις δυσκολίες της τρίτης εγκυμοσύνης! "Ήρθε μια αποκόλληση που μας τρόμαξε"
Κλέλια Πανταζή: Μιλά για τις δυσκολίες της τρίτης εγκυμοσύνης! "Ήρθε μια αποκόλληση που μας τρόμαξε"

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κλέλια Πανταζή, αφού περιμένει το τρίτο της παιδί με τον Λευτέρη Τσάκαλο.

Η ίδια παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Hello και στην δημοσιογράφο Τζοβάννα Βλαχάβα και μεταξύ άλλων μίλησε για την εγκυμοσύνη της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες.

Δείτε επίσης! Κλέλια Πανταζή & Λευτέρης Τσάκαλος: Αυτό είναι το φύλο του τρίτου μωρού που περιμένουν!

Κλέλια Πανταζή – Η τρίτη εγκυμοσύνη και η αποκόλληση

Η Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε πως λίγες ημέρες αφού έμαθε για την εγκυμοσύνη της, έπαθε μια αποκόλληση όπου κινδύνεψε το μωράκι της. Ωστόσο όλα πήγαν καλά και πλέον η ίδια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της, τον τρίτο καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Τσάκαλο.

«Μπορεί στην αρχή να ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι με την εγκυμοσύνη μου, αλλά λίγες μέρες μετά, ήρθε μια αποκόλληση, η οποία μας τρόμαξε αρκετά. Έκανα ό,τι  ήταν δυνατόν για να είναι καλά το έμβρυο, πήγα στο φαρμακείο ακολούθησα την αγωγή που μου έδωσε ο γιατρός μου, έμεινα σε ακινησία για κάποιο καιρό και περίμενα να φτάσει η ώρα για τον πρώτο υπέρηχο.

Εκεί είχαμε το άγχος αν θα είναι καλά το έμβρυο, κι αν θα ακούσουμε την καρδούλα του να χτυπά.  Αυτό το γεγονός μας έδεσε περισσότερο με τον Λευτέρη και με έκανε συνειδητοποιήσω πόσο πολύ ήθελα αυτό το μωρό στην οικογένειά μας.

Εκείνο που με συγκίνησε πολύ σ’ αυτή την μικρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισα ήταν η στάση του μεγάλου μου γιου του Άγγελου ο οποίος κατάλαβε ότι δεν ήμουν καλά.  Του εξηγήσαμε με το μπαμπά του τι συνέβαινε και εκείνος, επειδή είναι πολύ γλυκό παιδί με ανεπτυγμένη συναίσθηση και ευαισθησίες, ήταν πολύ τρυφερός και προστατευτικός απέναντι μου και μοιραζόταν την ίδια αγωνία με μένα για το πρώτο υπέρηχο. Με ρώτησε πώς αισθάνομαι, αν είμαι καλά και αν συνεχίζω να έχω αίμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κλέλια Πανταζή.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR