counter

Κλέλια Πανταζή & Λευτέρης Τσάκαλος: Αυτό είναι το φύλο του τρίτου μωρού που περιμένουν!

Κλέλια Πανταζή & Λευτέρης Τσάκαλος: Αυτό είναι το φύλο του τρίτου μωρού που περιμένουν!
Κλέλια Πανταζή & Λευτέρης Τσάκαλος: Αυτό είναι το φύλο του τρίτου μωρού που περιμένουν!

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” μίλησε για την τρίτη της εγκυμοσύνη η Κλέλια Πανταζή.

Η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής αναφέρθηκε σε αυτή την ξεχωριστή φάση της ζωής της, ενώ αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένει με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο.

Συγκεκριμένα, η Κλέλια Πανταζή σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο ξανά αγοράκι.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Κλέλια Πανταζή είναι από τον Ιούλιο του 2018 παντρεμένη με τον Λευτέρη Τσάκαλο και έχουν αποκτήσει ακόμη δύο παιδιά. Τον Μιχαήλ Άγγελο, που ήρθε στον κόσμο τον Δεκεμβρίο του 2019 και τον Αλέξανδρο Ιωάννη που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2022.

Δείτε επίσης! Κλέλια Πανταζή: Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά μετά την ανακοίνωση της τρίτης εγκυμοσύνης της!

Όσα είπε η Κλέλια Πανταζή

«Τώρα πλέον το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα αποκτήσουμε τρίτο μωράκι. Στην αρχή ήμασταν σοκαρισμένοι. Θα χωράμε στο σπίτι, θα χωράμε στο αυτοκίνητο; Θα προλαβαίνουμε; Τα πρακτικά ζητήματα. Είναι ευλογία. Πάντα ήθελα οικογένεια και παιδιά. Μικρή έλεγα ότι θα έχω δύο κόρες, τελικά ήρθαν δυο γιοι.

Και το τρίτο παιδί είναι αγόρι.

Ο άντρας μου μού λέει ότι θα με έχουν βασίλισσα. Ανακοίνωσα στον άντρα μου ότι είμαι έγκυος ξανά την ημέρα γενεθλίων του μεγάλου γιου μας. Στην τρίτη εγκυμοσύνη ο άνδρας μου αντέδρασε σαν να του ανακοινώνω την πρώτη, ήταν πολύ χαρούμενος», είπε η Κλέλια Πανταζή.

«Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα μία αποκόλληση και εκεί κατάλαβα πόσο θέλω και το τρίτο παιδί. Δεν ζυγίζομαι καθόλου, το βλέπω από τα ρούχα μου, έχω βάλει τα λιγότερα κιλά σε αυτή την εγκυμοσύνη. Ο άντρας μου είναι υπέροχος και αυτός είναι ο λόγος που τολμάω το τρίτο παιδί. Εάν μπορούσε και να θηλάσει, θα το έκανε», πρόσθεσε η Κλέλια Πανταζή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί,

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR