counter

Κλέλια Ανδριολάτου: Ο τρόπος που έμαθε ότι πήρε τον ρόλο στο “Maestro” και η ψυχοθεραπεία

Κλέλια Ανδριολάτου: Ο τρόπος που έμαθε ότι πήρε τον ρόλο στο “Maestro” και η ψυχοθεραπεία
Κλέλια Ανδριολάτου: Ο τρόπος που έμαθε ότι πήρε τον ρόλο στο “Maestro” και η ψυχοθεραπεία

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής “Night Out” με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου, η Κλέλια Ανδριολάτου.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον τρόπο που έμαθε ότι πήρε τον ρόλο της στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, “Maestro”, και την ψυχοθεραπεία που κάνει.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Κλέλια Ανδριολάτου: Αυτή είναι η στιγμή από τα γυρίσματα του "Maestro" που έχει χαραχτεί στη μνήμη της

Όσα είπε η Κλέλια Ανδριολάτου

«Ήμουν σε μια δουλειά και χτύπησε το τηλέφωνό μου από έναν άγνωστο αριθμό και μου λέει “γεια σου είμαι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θες να πιούμε έναν καφέ;”. Είπα “ναι” κι όταν βγήκαμε συζητήσαμε για το Maestro κι ότι αυτό το κορίτσι θα έχει ταλέντο στο πιάνο. Πήγα στον καφέ, αλλά δεν είναι ότι αυτός ο άνθρωπος με πήρε. Εγώ έμαθα ότι με πήραν για το ρόλο από την τηλεόραση. Όταν έφυγα από τον καφέ, ξεκίνησα μαθήματα πιάνου για να είμαι σίγουρη ότι αν πάρω αυτόν το ρόλο, θα έχω τουλάχιστον μια αίσθηση. Αφιέρωνα 7 ώρες διάβασμα μόνο για αυτό.

Τελικά, αφού με πήραν μετά από κάποιους μήνες να κάνω οντισιόν για αυτή τη σειρά, έκανα 4-5. Δεν είναι ότι μας είπε κάποιος συγχαρητήρια, πήρες το ρόλο. Απλώς το είδα στην τηλεόραση, η νέα μούσα του Παπακαλιάτη, Κλέλια Ανδριολάτου. Πήρα την Έλενα Χριστοπούλου και της είπα πρέπει να πήρα το ρόλο», είπε η Κλέλια Ανδριολάτου.

«Ο χώρος του μόντελινγκ με έχει μάθει να είμαι πειθαρχημένη, συνεπής και να είμαι εξοικειωμένη με την κάμερα. Το ότι κάνω τόσα χρόνια μόντελινγκ με έχει βοηθήσει να κάνω γύρισμα. Κάνω 7 χρόνια ψυχοθεραπεία, ασχολούμαι πολύ με τον εαυτό μου, το διάβασμα. Η ψυχοθεραπεία με έχει αλλάξει πάρα πολύ», πρόσθεσε στη συνέχεια η ίδια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR