counter

Κλέλια Ανδριολάτου: Θα τη δούμε στον δεύτερο κύκλο του "Maestro" με το νέο της look;

Κλέλια Ανδριολάτου: Θα τη δούμε στον δεύτερο κύκλο του "Maestro" με το νέο της look;
Κλέλια Ανδριολάτου: Θα τη δούμε στον δεύτερο κύκλο του "Maestro" με το νέο της look;

Η Κλέλια Ανδριολάτου, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για τον ρόλο στη σειρά «Maestro» που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, τη σχέση με τους συμπρωταγωνιστές της και όσα γίνονταν στα γυρίσματα.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε αρχικά για το πώς προέκυψε η συμμετοχή της στο «Maestro», αλλά και για συναισθήματά της.

«Από την στιγμή που τέλειωσα την σχολή, όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά το κυνήγησα, πήγα σε ό,τι οντισιόν υπήρχε. Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης περίμενα αυτή την εξέλιξη, πάντα έκανε δουλειές που είχανε εγγύηση στην ποιότητα», είπε αρχικά η Κλέλια Ανδριολάτου.

Διαβάστε επίσης: Μaestro: Μπήκε στο Νetflix με δύο διαφορετικά ονόματα η σειρά του Xριστόφορου Παπακαλιάτη

«Εννοείται ότι χαίρομαι που το Maestro θα πάει στο Netflix, όλη η ομάδα το χαίρεται. Μετά τα γυρίσματα για το Maestro κρατήσαμε σχέσεις με τους ανθρώπους από το νησί. Έκανα λίγα και γρήγορα μαθήματα για να μάθω πιάνο και να παίζω στο Maestro, είπε σχετικά με την επιτυχία της σειράς και για το γεγονός ότι θα προβληθεί στο Netflix.

Για τα γυρίσματα, η Κλέλια Ανδριολάτου τόνισε πως, «πηγαίνουμε στο γύρισμα του Maestro και είμαστε σαν να έχουμε φτιάξει μια οικογένεια. Ο δεύτερος κύκλος του Maestro γράφεται τώρα».

Όσο για το αν θα τη δούμε στο δεύτερο κύκλο του «Maestro» με το τωρινό της hair look η Κλέλια Ανδριολάτου σχολίασε: «Δε νομίζω, για να δούμε. Θα δούμε».

Σχετικά με τον χαρακτήρα και τις συνήθειές της, η νεαρή ηθοποιός επεσήμανε πως, «τροφοδοτούμαι μέσα από τη δουλειά μου. Είμαι αρκετά κοινωνική, εύκολη στην παρέα, αλλά είναι στιγμές που θέλω να είμαι μόνη στο σπίτι».

Η Κλέλια Ανδριολάτου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μοτέλ» στο θέατρο Τέχνης, «Κάρολος Κουν».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR