counter

Κλέβει την παράσταση ο πρίγκιπας Γεώργιος

Κλέβει την παράσταση ο πρίγκιπας Γεώργιος
Κλέβει την παράσταση ο πρίγκιπας Γεώργιος

Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεται, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, ο μικρός πρίγκιπας της Βρετανίας Γεώργιος, που επισκέπτεται-φυσικά με τους γονείς του- τη Νέα Ζηλανδία.

Η πριγκιπική οικογένεια συνάντησε νέους γονείς στο προεδρικό Μέγαρο του Ουέλινγκτον καθώς και μέλη της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης για τη φροντίδα παιδιών Plunket. Οι γονείς επιλέχθηκαν προκειμένου να αντανακλαστεί η ποικιλομορφία της κοινωνίας της Νέας Ζηλανδίας.

Ο οκτώ μηνών Γεώργιος ήταν πολύ κοινωνικός και εμφανίστηκε ήρεμος, ακόμη και όταν άλλα μωρά στην ηλικία του έβαλαν τα κλάματα, έπαιζε με τα παιχνίδια του, χαμογελούσε και κατά διαστήματα μασούσε τα μαλλιά της μητέρας του, Κέιτ.

Ο Γεώργιος εμφανίστηκε σε μία στράτα μαζί με άλλα παιδιά στην αίθουσα Blandor, όπου υπάρχει ένα μεγάλο πορτρέτο της προγιαγιάς του, της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κάθριν συνομίλησαν με τους γονείς δέκα μωρών, συμπεριλαμβανομένων ενός γκέι ζεύγους και μίας ανύπανδρης μητέρας.

Ο μικρός Γεώργιος φορούσε μία μπλε σαλοπέτα της σχεδιάστριας Ρέιτσελ Ρίλεϊ, αξίας 75 δολαρίων, ένα λευκό μπλουζάκι και γαλάζια παπουτσάκια αγκαλιάς.

Η Κέιτ Μίντλετον παρακολουθούσε προστατευτικά τον μικρό, την ώρα που ο Ουίλιαμ συζητούσε με άλλους γονείς. Ο δούκας μάλιστα αστειεύτηκε λέγοντας: «Είναι τρέλα, υπάρχουν παντού μωρά»

Η ιδέα της συνάντησης αυτής είναι να δώσει το βασιλικό ζευγάρι τη δυνατότητα να συστήσει το μικρό πρίγκιπα στον κόσμο σε μία λιγότερο επίσημη εκδοχή από τις συνηθισμένες. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν εμπειρίες με άλλους ανθρώπους που έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Πηγή: www.antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR