counter

Κλαμένη κατέγραψε ο φακός την Tori Spelling μετά τις απιστίες του άνδρα της

Κλαμένη κατέγραψε ο φακός την Tori Spelling μετά τις απιστίες του άνδρα της
Κλαμένη κατέγραψε ο φακός την Tori Spelling μετά τις απιστίες του άνδρα της

Εδώ και καιρό προσπαθεί να φανεί δυνατή και να σταθεί στο ύψος της παρόλο που μέσα της επικρατεί θλίψη, αγανάκτηση, θυμός και πολλά άλλα συναισθήματα. Η Tori Spelling λίγο πριν τα Χριστούγεννα ήρθε αντιμέτωπη με μια είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας και που την αφορούσε άμεσα καθώς πληροφορήθηκε από τον Τύπο ότι ο άνδρας της την απάτησε με μια 28χρονη. Οι απιστίες του άντρα της ανέτρεψαν τη ζωή της που προσπαθεί να την προφυλάξει καθώς έχει 4 παιδιά.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε το ξέσπασμα της!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της "Us Weekly", ο Dean McDermott απάτησε τη σύζυγο του με την 28χρονη Emily Goodhand. Αυτό ήταν! Ο κόσμος της κλονίστηκε και απ’ ότι φαίνεται κράτησε τα πάντα μέσα της και συνέχισε να είναι με τον άνδρα της για χάρη των τεσσάρων παιδιών τους. Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε να ξεσπάει σε κλάματα γεμάτη απόγνωση μπροστά σε φίλους, καθώς ο σύζυγος της δεν την απάτησε μόνο μια φορά.

Δεν άντεξε να τα κρατάει μέσα της και λύγισε!

Η Tori Spelling που είναι αρκετά φορτισμένη τον τελευταίο καιρό έκατσε σε ένα πεζούλι και  δεν άντεξε. Ξέσπασε σε κλάματα, εξωτερικεύοντας όλη τη θλίψη και την απόγνωση που νιώθει τόσο καιρό. Κλαμένη και ντυμένη πολύ απλά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ έβγαλε όσα ήθελε να πει και την έπνιγαν.

Μαζί της είχε δυο πολύ καλούς της φίλους που τη στηρίζουν και είναι δίπλα της τη στιγμή που οι απιστίες του άντρα της αποκαλύπτονται η μια μετά την άλλη. Η Tori Spelling έχει κουραστεί να φοράει το make up για να κρύβει τα μάτια της και το ψεύτικο χαμόγελο για τα φωτογραφικά φλας. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR