counter

Κινδύνευσε η ζωή της Πηνελόπης Πλάκα σε τροχαίο ατύχημα!

Κινδύνευσε η ζωή της Πηνελόπης Πλάκα σε τροχαίο ατύχημα!
Κινδύνευσε η ζωή της Πηνελόπης Πλάκα σε τροχαίο ατύχημα!

 

Θύμα τροχαίου ατυχήματος έπεσε η όμορφη Πηνελόπη Πλάκα. Η γνωστή ηθοποιός έζησε δύσκολες στιγμές, όταν αυτοκίνητο που παραβίασε STOP, έπεσε πάνω στο δικό της. Από τη σφοδρή σύγκρουση μάλιστα, το όχημα της Πηνελόπης Πλάκα, που είχε αγοράσει πριν από λίγο καιρό, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η ηθοποιός, το μεσημέρι της Τετάρτης, κατευθυνόμενη προς τα στούντιο του Mega για τα γυρίσματα νέας σειράς "Με τα παντελόνια κάτω" καθόταν στη θέση του συνοδηγού, αφού είχε ζητήσει από φίλη της να οδηγήσει.

Η παραβίαση του STOP από διερχόμενο αυτοκίνητο σε δρόμο του Λυκαβηττού, ήταν η αιτία που τα δύο αυτοκίνητα συγκορύστηκαν και οι υλικές ζημιές ήταν μεγάλες. Ευτυχώς όμως η Πηνελόπη Πλάκα και η φίλη της δεν τραυματίστηκαν.

"Πήγαινα στα γυρίσματα και είχα ζητήσει από τη φίλη μου, να οδηγήσει. Το αυτοκίνητο που έπεσε πανω μας, αφού παραβίασε την πινακίδα του STOP στη συνέχεια μας παρέσυρε και σταματήσαμε πάνω σε πεζοδρόμιο. Τρόμαξα πάρα πολύ, αλλά ευτυχώς δεν χτυπήσαμε. Το αυτοκίνητό μου καταστράφηκε και μόλις το είχα αγοράσει" είπε η ηθοποιός.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR