counter

Κιμ Καρντάσιαν: “Σπάει” τη σιωπή της μετά τις δηλώσεις του Κάνιε Γουέστ

Κιμ Καρντάσιαν: “Σπάει” τη σιωπή της μετά τις δηλώσεις του Κάνιε Γουέστ
Κιμ Καρντάσιαν: “Σπάει” τη σιωπή της μετά τις δηλώσεις του Κάνιε Γουέστ

Με κάποια instastories που κοινοποίησε η Κιμ Καρντάσιαν “έσπασε” τη σιωπή της και τοποθετήθηκε δημόσια σχετικά με όσα συμβαίνουν στο γάμο της με τον Κάνιε Γουέστ.

Η ριάλιτι σταρ μίλησε για την διπολική διαταραχή που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της και ζήτησε τη συμπόνοια του κόσμου.

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Kanye πάσχει από διπολική διαταραχή. Οποιοσδήποτε πάσχει ή έχει κάποιον στο περιβάλλον του, γνωρίζει πόσο πολύπλοκο και επίπονο είναι να το κατανοήσεις. Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια σχετικά με το πόσο μας έχει επηρεάσει αυτό στο σπίτι, επειδή είμαι πολύ προστατευτική με τα παιδιά μας και το απόρρητο της υγείας του Kanye.

Ωστόσο σήμερα, νιώθω πως πρέπει να τοποθετηθώ λόγω του στίγματος ή των παρερμηνειών για την ψυχική υγεία. Για εκείνους που αντιλαμβάνονται τις ψυχικές ασθένειες και ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές, ξέρουν πως η οικογένεια είναι αβοήθητη, εκτός αν το συγκεκριμένο μέλος είναι ανήλικο. Όσοι όμως δεν γνωρίζουν τη συγκεκριμένη εμπειρία, μπορούν να γίνουν επικριτικοί και να μην κατανοήσουν πως τα άτομα αυτά πρέπει από μόνα τους να συμμετάσχουν στη διαδικασία εύρεσης βοήθειας, όσο σκληρά και αν προσπαθούν φίλοι και συγγενείς

Κατανοώ πως ο Kanye είναι αντικείμενο σχολιασμού, καθώς είναι δημόσιο πρόσωπο και οι ενέργειές του προκαλούν έντονες αντιδράσεις και συναισθήματα. Είναι ένα υπέροχο όμως ταυτόχρονα και πολύ μπερδεμένο άτομο, που εκτός της πίεσης που δέχεται ως καλλιτέχνης και μαύρος άνδρας, βίωσε την απώλεια της μητέρας του και χρειάζεται να αντιμετωπίσει αυτή την πίεση που εντείνεται με την διπολική διαταραχή. Για όσους είναι κοντά στον Kanye γνωρίζουν την καρδιά τους και κατανοούν πως ορισμένες φορές τα λόγια δεν συνάδουν με τις προθέσεις του. Η ζωή με διπολική διαταραχή δεν υποτιμά ή ακυρώνει τα όνειρα και τις δημιουργικές ιδέες του, όσο μεγάλες ή ουτοπικά και αν φαίνονται σε κάποιος. Αυτό είναι μέρος της ευφυίας του, καθώς όπως έχουμε όλοι δει πολλά από τα μεγάλα του όνειρα έγιναν πραγματικότητα.

Εμείς ως κοινωνία μιλάμε για την εύνοια που πρέπει να τυγχάνει το θέμα της ψυχικής υγείας συνολικά, όμως πρέπει να δίνουμε σημασία ξεχωριστά στα άτομα που ζουν με αυτό, τις στιγμές που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Ζητώ ευγενικά από τα media και την κοινή γνώμη να δείξουν την ενσυναίσθηση που απαιτείται, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλο αυτό. Ευχαριστώ όλους όσοι εξέφρασαν ανησυχία για την υγεία του Kanye και την κατανόησή σας.

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη, Kim Kardashian West»

Δείτε παρακάτω τα instastories της Κιμ Καρντάσιαν

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR