counter

Kim Kardashian: Υποδέχτηκε τον νέο χρόνο κάνοντας σκι!

Kim Kardashian: Υποδέχτηκε τον νέο χρόνο κάνοντας σκι!
Kim Kardashian: Υποδέχτηκε τον νέο χρόνο κάνοντας σκι!

Κάνοντας σκι στο χιονοδρομικό κέντρο της πολιτείας Utah των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής υποδέχτηκε την νέα χρονιά η Κim Kardashian!  H τηλεστάρ απολαμβάνει τις διακοπές της στο εν λόγω χειμερινό θέρετρο με την αδερφή της Κourtney και τον σύντροφό της Kanye West! Aποφάσισαν να κάνουν μοιραστούν χαλαρές στιγμές συνδυάζοντάς τες  με αθλητική δραστηριότητα και να κάνουν…σλάλομ αλλά και ευχές για μια όμορφη χρονιά!

Η περιβολή της Kim εμφανώς χιονοδρομική! Φορώντας τα πιο ζεστά ρούχα που διάθετε η γκαρνταρόμπα της –καλύπτοντας όλο της τα σώμα μέχρι τα μάτια- επιδόθηκε σε φιγούρες στην χιονοδρομική πίστα της πολιτείας Utah κλέβοντας τις εντυπώσεις με την δεινότητά της στο σκι.

Η 33χρονη Κim Κardashian όλο τον Δεκέμβριο, όπως αναφέρουν ξένα μέσα, στο μεγαλύτερο μέρος του τον περνούσε κάνοντας εντατική προπόνηση σε γυμναστήρια και αν οι πρώτες ημέρες του νέου χρόνου την βρίσκουν να καταπιάνεται και πάλι με άσκηση, τότε μάλλον καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς θα βρίσκεται σε φόρμα.

Η Πρωτοχρονιά της Κim  μπορεί να ήταν γεμάτη χιόνι αλλά το σίγουρο είναι ότι οι ζεστές στιγμές που περνά με τα αγαπημένα της πρόσωπα είναι εκείνες που θα προσμένει το 2014.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR