counter

Kim Kardashian: Σε κηδεία με το νεογέννητο μωρό της

Δύο μήνες έχουν περάσει από τη γέννηση της μικρής North και ακόμα δεν έχουμε δει ούτε μία φωτογραφία της. Οι θαυμαστές της Kim Kardashian ανυπομονούν να δουν τον απόγονο, αλλά εκείνη από ότι φαίνεται θέλει να εντείνει και άλλο την αγωνία τους.

΄Έτσι η 32χρονη socialite πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην Οκλαχόμα της Αμερικής για να παρευρεθεί στην κηδεία του παππού του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της, Κanye, αλλά τη μικρή North την σκέπασε! H διάσημη μαμά για να προστατεύσει το μικρό της από τα φλας των φωτογράφων σκέπασε τη θυγατέρα της με μια γκρι κουβέρτα! Αυτό δεν ήταν το περίεργο  της υπόθεσης αφού πολλοί stars το συνηθίζουν στα μωρά τους. Το περίεργο έως και αστείο ήταν ο τρόπος που κρατούσε το μωρό της..

Η Κim κρατούσε τη μικρή North σαν… κηροπήγιο. Το δύο μηνών μωρών αντί να βρίσκεται αγκαλιά στα χέρια της μαμάς βρισκόταν όρθιο στην παλάμη της, θέση πολύ άβολη αν σκεφτείτε ότι σε αυτή την ηλικία τα μωράκια δεν μπορούν να κρατήσουν τον κορμό τους όρθιο! Την συγχωρούμε γιατί είναι το πρώτο της παιδί... ελπίζουμε να βελτιωθεί στις επόμενες εμφανίσεις!

Όσο για το dresscode για την περίσταση και αυτή τη φορά το παράκανε! Κοντό μαύρο φόρεμα και πέδιλα με φούντες! Δείτε την

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR