counter

Kim Kardashian: "Kimoji" το νέο app της που σπάει το κατάστημα της App store

Kim Kardashian: "Kimoji" το νέο app της που σπάει το κατάστημα της App store
Kim Kardashian: "Kimoji" το νέο app της που σπάει το κατάστημα της App store

Από την Ελένη Ζουγανέλη

To νέο app της Kim Kardashian “Kimoji”  βρίσκεται στο επίκεντρο των ανησυχιών της ιδιωτικής της ζωής.  Το app βγήκε την Δευτέρα και έχει γίνει ήδη δημοφιλές.

Το πρόγραμμα μπορεί να συλλέξει οτιδήποτε γράφει η έχει γράψει στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας. Βέβαια πολλοί έχουν τον φόβο πως οι πληροφορίες τους βρίσκονται σε κίνδυνο.  Ωστόσο αυτό δεν φάνηκε να ανησυχεί τους θαυμαστές της Kim Kardashian, ακόμα και που η εφαρμογή δεν είναι δωρεάν καθώς κοστίζει . Λόγω της μεγάλης ζήτησης του app, το App store έπεσε και δεν είναι αδύνατο να το κατεβάσουν οι αγοραστές.

Η Kim Kardashian γιόρτασε για το app με τις αδερφές της Khloe και Kourtney χρησιμοποιώντας Kimojis νωρίς το πρωί. Στην συνέχεια σχολίασε την επιτυχία του “Kimoji” μέσω του tweeter γράφοντας: “ Αpple, λυπάμαι τόσο έσπασα το App Store σας" και συνεχίζοντας: “Δεν μπορώ να πιστέψω πως τόσοι πολλοί άνθρωποι κατεβάσει το KIMOJI app μου και επηρέασε ολόκληρο το App Store”.

Τα αρνητικά σχόλια βέβαια και τα παράπονα δε άργησαν να εμφανιστούν, γράφοντας στο Instagram πως δεν εμφανίζονται τα εικονίδια και δεν δουλεύει καλά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR