counter

Σοκάρει η κατάθεση της Kim Kardashian για τη ληστεία στο Παρίσι: “Φορούσα ένα μπουρνούζι, χωρίς εσώρουχα...”

Σοκάρει η κατάθεση της Kim Kardashian για τη ληστεία στο Παρίσι: “Φορούσα ένα μπουρνούζι, χωρίς εσώρουχα...”
Σοκάρει η κατάθεση της Kim Kardashian για τη ληστεία στο Παρίσι: “Φορούσα ένα μπουρνούζι, χωρίς εσώρουχα...”

Η κατάθεση της Kim Kardashian για τη ληστεία της στο Παρίσι ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Η αλήθεια είναι πως όσο η διάσημη τηλεπερσόνα μιλούσε στους αστυνομικούς, εκείνοι θα την παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον… Γιατί; Ίσως επειδή η Kim μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για εκείνη τη μέρα. Δεν θέλησε να κρύψει τίποτα. Ούτε καν το τι φορούσε κάτω από το μπουρνούζι της (το οποίο, πραγματικά, δεν βλέπω τι διαφορά μπορεί να κάνει στην έκβαση των ερευνών…).

Χαρακτηριστικά, είπε στους αστυνομικούς: «Άκουσα έναν θόρυβο στην πόρτα και φώναξα “ποιός είναι;”, αλλά δεν πήρα απάντηση… Οι ληστές με έπιασαν και με έβαλαν στο χολ. Φορούσα ένα μπουρνούζι, χωρίς εσώρουχα. Πήγαμε πίσω στο δωμάτιο και με έριξαν πάνω στο κρεβάτι… Και οι δύο ληστές φορούσαν κουκούλα. Ο ένας φορούσε μια μάσκα του σκι και είχε ένα καπέλο και ένα τζάκετ που έγραφε "αστυνομία". Ο δεύτερος άντρας είχε τα ίδια ρούχα με το σήμα "αστυνομία", αλλά δεν φορούσε μάσκα του σκι. Αυτός με τη μάσκα ήταν περίπου 1,70 μ. ύψος, λεπτός, με μαύρο παντελόνι και μαύρες μπότες. Ο άλλος, επίσης Ευρωπαίος, ήταν ψηλότερος, περίπου 1,80 μ. και ντυμένος όπως ο συνεργός του. Αυτός με τη μάσκα έμεινε μαζί μου και ο άλλος με τον φύλακα ασφαλείας μου».

Η Kim Kardashian συνέχισε να περιγράφει τη στιγμή της ληστείας λεπτομερέστατα, λέγοντας πως οι ληστές την έδεσαν με πλαστικά καλώδια και μονωτική ταινία, την πήγαν στο μπάνιο και την έβαλαν στην μπανιέρα. Ανάμεσα στα πράγματα τα οποία της απέσπασαν, ήταν ένα διαμαντένιο κολιέ ένα χρυσό ρολόι Rolex, δύο διαμαντένια μπρασελέ και ένας διαμαντένιος σταυρός. Κι αυτά, όπως όλοι γνωρίζουν, ήταν μόνο ένα μέρος της λείας τους…

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR