counter

Kim Kardashian: Δίνει τα tips για την τέλεια selfie photo, χωρίς προγούλια & σκιές. Τί απαγορεύεται να κάνετε;

Kim Kardashian: Δίνει τα tips για την τέλεια selfie photo, χωρίς προγούλια & σκιές. Τί απαγορεύεται να κάνετε;
Kim Kardashian: Δίνει τα tips για την τέλεια selfie photo, χωρίς προγούλια & σκιές. Τί απαγορεύεται να κάνετε;

Είναι αναμφισβήτητα η πρώτη διδάξασα της selfie φωτογραφίας! Η star που λατρεύει να απαθανατίζει το είδωλο της και εκθέτει τις φωτογραφίες στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξαναχτύπησε αυτή τη φορά δίνοντας μαθήματα! Η Kim Kardashian επιστρέφει και μας μαθαίνει πώς να βγάλουμε τη σωστή selfie φωτογραφία.

Εθισμένοι οι star με τις selfie φωτογραφίες!

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που έχουν εθιστεί και έχουν κολλήσει με το instagram και το twitter απαθανατίζοντας το είδωλο τους ή στιγμές από την προσωπική τους ζωή, που για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς μας κάνουν και τη ζωή μας εύκολη από το να τους κυνηγάμε κάθε τρεις και λίγο για να βγει το ρεπορτάζ.

Η Kim Kardashian έχει πάρει master στις selfie φωτογραφίες αλλά δεν έχει αρκεστεί μόνο στο πρόσωπο της. Τις περισσότερες φορές πρωταγωνιστές των φωτογραφιών αυτών είναι τα οπίσθια της ή το πληθωρικό της μπούστο. Αυτή τη φορά δίνει μαθήματα για το πώς να βγάλετε με απόλυτη επιτυχία τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Η βασίλισσα των ριάλιτι, αφού όπου σταθεί και όπου βρεθεί παίρνει στα χέρια της το κινητό της τηλέφωνο και ποζάρει με duck face στο φακό αποφάσισε να δείξει Live σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι τους τρόπους για την σωστή selfie φωτογραφία. Έχοντας τη φίλη της για ψυχολογική υποστήριξη συνδέθηκε ζωντανά και έδωσε τα φώτα της!

Οι κανόνες της τηλεπερσόνας για τη σωστή Selfie

  1. Πάντα πρέπει να έχετε το κινητό σας τηλέφωνο λίγο πιο ψηλά, από το ύψος τους προσώπου σας
  2.  Να μετακινείτε την κάμερα από πάνω προς τα κάτω μέχρι να βρείτε τη σωστή γωνία και το φωτισμό που το πρόσωπό σας φαίνεται καλύτερο.
  3. Να έχετε πάντα λίγο ελαφρύ μακιγιάζ, γιατί και το υπερβολικό μακιγιάζ δεν είναι πολύ κολακευτικό.
  4. Αποφύγετε όπου μπορείτε το duck face. Βέβαια η ίδια το λατρεύει και το κάνει αλλά είπαμε η star έχει master στο είδος.

Ήταν ένα από τα πιο εποικοδομητικά μαθήματα με βεβαιότητα. Αλλά αν πρόκειται να προσπαθήσετε τη selfie φωτογραφία να έχετε στο μυαλό σας ότι μπορεί να φάτε τη μέρα σας μέχρι να πετύχετε αυτή που θέλετε. Η Kim Kardashian πλέον το παίζει στα δάχτυλα το θέμα αφού έχει βγάλει τα μάτια της πάνω από το κινητό της τηλέφωνο για να αποφασίσει ποια από τις αναρίθμητες selfie φωτογραφίες της θα αναρτήσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς σε twitter και instagram.

Δείτε το video.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR