counter

Κιμ και Κλόε Καρντάσιαν θέλησαν να «απολύσουν» την αδερφή τους Κόρτνι

Κιμ και Κλόε Καρντάσιαν θέλησαν να «απολύσουν» την αδερφή τους Κόρτνι
Κιμ και Κλόε Καρντάσιαν θέλησαν να «απολύσουν» την αδερφή τους Κόρτνι

Μπορεί η Κιμ και η Κλόε Καρντάσιαν να έχουν συμβιβαστεί με τν ιδέα της δημοσιοποίησης και των πιο προσωπικών τους στιγμών μέσα από το ριάλιτι Keeping Up With the Kardashians που παρουσιάζει τη ζωή τους η Κόρτνι φαίνεται πως έχει αρχίσει να κουράζεται από αυτό.

Στην προσπάθειά της να διατηρήσει κρυφή τη σχέση της με τον Γιούνες Μπεντζιμά, η Κόρτνι δεν θέλει να αναφέρεται το όνομά του στο ριάλιτι. Όμως σε ένα από τα πρόσφατα επεισόδια του ριάλιτι η Κιμ και η Κλόε την ξεμπρόστιασαν και ακολούθησαν στιγμές που τα μάτια έλεγαν πολλά.

Η Κόρτνι φαίνεται πως είπε ψέματα για το πού βρισκόταν όσο οι αδερφές της γύριζαν για το ριάλιτι και εκεί ξεκίνησε ο καβγάς. «Η δουλειά μας είναι να μοιραζόμαστε και να ανοιγόμαστε, αλλά τα τελευταία χρόνια η Κόρτνι δεν το κάνει κι έτσι αναγκαζόμαστε να το κάνουμε περισσότερο εγώ και η Κλόε για να την καλύψουμε. Γιατί αν δεν μοιραζόμαστε τη ζωή μας, τότε ποιο το νόημα του σόου;» αναρωτήθηκε η Κιμ.

Τότε έβγαλε εκτός ορίων τις αδερφές της. «Σου έχουμε μια πρόταση που ξεκινάει με «Από» και τελειώνει σε «λύση»». Σε αυτό η Κόρτνι έδειξε να απογοητεύεται και έστειλε μήνυμα στις αδερφές της πως δεν τη σέβονται. Η Κλόε εξήγησε όμως πως «Δεν γίνεται εγώ να βγάζω στη φόρα το κέρατο που έφαγα, να με περιγράφουν τα μίντια σαν ένα παθητικό άτομο και μια αποτυχημένη κι εκείνη να μην μοιράζεται τίποτα…»

Όπως αποκάλυψε η Κλόε στο Twitter, μπορεί να μην ειπώθηκαν στην κάμερα πράγματα, αλλά η Κόρτνι τους έστελνε μηνύματα γεμάτα θυμό.

«Δεν την πιέζουμε να κάνει τα γυρίσματα. Όταν όμως έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο, οφείλεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Αυτό είναι το άσχημο. Δεν μπορείς να σταματήσεις ξαφνικά στη μέση ή αν θέλεις, πρέπει πρώτα να έχει υπάρξει μια συζήτηση. Δεν μπορείς να μας αφήνεις ξεκρέμαστες» έγραψε χαρακτηριστικά η Κλόε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR