counter

Κιβωτός του Κόσμου: Η Άννα Μαρία Βέλλη αποσύρει τη δωρεά της στην Κιβωτό του Κόσμου μετά τις καταγγελίες

Κιβωτός του Κόσμου: Η Άννα Μαρία Βέλλη αποσύρει τη δωρεά της στην Κιβωτό του Κόσμου μετά τις καταγγελίες
Κιβωτός του Κόσμου: Η Άννα Μαρία Βέλλη αποσύρει τη δωρεά της στην Κιβωτό του Κόσμου μετά τις καταγγελίες

Σαν βόμβα έπεσε το απόγευμα της Πέμπτης 17/11 οι καταγγελίες για τα περιστατικά κακοποίησης με θύματα ανήλικους οι οποίοι φιλοξενούνται στην Κιβωτό του Κόσμου.

Η αρχή έγινε από έναν 19χρονο, που την Τετάρτη (16/11) κατέθεσε πως πρόσωπο που υπηρετεί στην Κιβωτό, ασελγούσε σε βάρος του από τον Σεπτέμβριο του 2020 μέχρι τον Ιανουάριο του 2022, του συμπεριφερόταν με υποτιμητικό και εξευτελιστικό τρόπο, τον υποχρέωσε να σταματήσει το σχολείο, να εργάζεται και τον εκβίαζε να μην μιλήσει ώστε να τον έχει πάντα κοντά του.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τρεις υποθέσεις ασέλγειας, σε βάρος δύο ενήλικων και ενός ανήλικου αγοριού που φιλοξενούνται από την Μη Κυβερνητική Οργάνωση ενώ στο επίκεντρο της αστυνομικής έρευνας βρίσκεται προβεβλημένο στέλεχος της ΜΚΟ.

Μάλιστα, μετά τις καταγγελίες η Άννα Μαρία Βέλλη αποφάσισε να αποσύρει τη δωρεά που επρόκειτο να κάνει στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Δείτε επίσης - Κιβωτός του Κόσμου: Η ανακοίνωση μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες

Η γνωστή Youtuber μαζί με την Μικρή Ολλανδέζα και την Fosbloque είχαν διοργανώσει ένα μεγάλο bazaar με ρούχα και παπούτσια, τα έσοδα του οποίου θα πήγαιναν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Βέβαια η Άννα Μαρία Βέλλη με δύο Instagram stories ανακοίνωσε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί!

Άννα Μαρία Βέλλη –  Η ανάρτησή της στα social media

«Μετά από συνεχείς αναφορές τις τελευταίες μέρες σε περιστατικά κακοποίησης από την Κιβωτό του Κόσμου, επιλέγουμε να αποσύρουμε τη δωρεά μας από τα έσοδα του μπαζάρ γιατί δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να στηρίξουμε οργανισμό που έστω και ως υπόνοια αυτή τη στιγμή δέχεται τέτοιες καταγγελίες.Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το που θα διαθέσουμε τελικά τα έσοδα και φυσικά είμαστε ανοιχτοί να μας προτείνετε οργανισμούς που γνωρίζετε πως ίσως έχουν ανάγκη» έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR