counter

Κι όμως... το μοντέλο δεν έκανε πλαστική στήθους αλλά...

Κι όμως... το μοντέλο δεν έκανε πλαστική στήθους αλλά...
Κι όμως... το μοντέλο δεν έκανε πλαστική στήθους αλλά...

Το 23χρονο μοντέλο Imogen Anthony πόσταρε μια selfie φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter από το backstage του φινάλε της εβδομάδας μόδας Bondi Bather's, με ταινίες στο μπούστο προκαλώντας πανικό στους followers, καθώς οι περισσότεροι πίστεψαν ότι η Imogen Anthony έκανε πλαστική στήθους.  

Στην πραγματικότητα η Imogen Anthony δεν βγήκε μόλις απο το χειρουργείο πλαστικής στήθους αλλά κάλυψε τα επίμαχα σημεία του κορμιού της με ταινίες για τις ανάγκες του catwalk, αφού έπρεπε να “φορέσει” ένα σέξι sandkini (μπικίνι από άμμο).  

Η Imogen Anthony αποκάλυψε ότι για περίπου δύο εβδομάδες δεν κατανάλωνε τροφές που δεν περιείχαν υδατάνθρακες, ώστε να δείχνει άψογη στο μικροσκοπικό μπικίνι από άμμο που ήταν σχεδιασμένο ακριβώς επάνω στο καλλίγραμμο κορμί της.  Συγκεκριμένα έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter: “Σήμερα τρώω ότι βρω μπροστά μου. Το αξίζω μετά από δύο εβδομάδες χωρίς υδατάνθρακες στη διατροφή μου”.

Η ίδια πάντως δεν έδειξε να έχει κανένα άγχος στην πασαρέλα με το αποκαλυπτικό sandkini της, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα στα παρασκήνια ήταν ευδιάθετη και φωτογράφιζε τον αγαπημένο της Κyle Sandilands που είχε ντυθεί παπάς με τα extension της! 

 Kyle Sandilands

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR