counter

Κι όμως! Ο ράπερ Bafman ζητάει χρήματα για να γλυτώσει τη φυλακή

Κι όμως! Ο ράπερ Bafman ζητάει χρήματα για να γλυτώσει τη φυλακή
Κι όμως! Ο ράπερ Bafman ζητάει χρήματα για να γλυτώσει τη φυλακή

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε την περασμένη Τρίτη ο 35χρονος ράπερ και YouTuber  Bafman, κατά κόσμον Χρήστος Κανελλόπουλος.

Ο ίδιος συνελήφθη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και θα πρέπει να παρουσιάζεται κάθε 15 ημέρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Όπως υποστήριξε ο Bafman, τα ναρκωτικά ήταν "μικροποσότητες" και τα είχε στην κατοχή του για προσωπική χρήση και ακτιβιστική δράση.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ζήτησε βοήθεια από τους διαδικτυακούς του φίλους και συγκεκριμένα ζήτησε χρήματα για να γλυτώσει την φυλακή.

«Παιδιά γύρω στο χιλιάρικο μου λείπει ακόμα και την γλυτώνω την φυλακή. Όποιος ενδιαφέρεται να σαππορτάρει. Και όχι δεν ντρέπομαι που ζητάω βοήθεια. Ντροπή θα είναι να είμαι στη φυλακή ενώ οι ρουφιάνοι είναι έξω. Έχασα όλα τα λεφτά μου με αυτήν την ιστορία και χρεώθηκα τόσα, αλλά έχω σκοπό να βγάλω τα διπλά και να δώσω με την ομάδα μου ντόπα ήχο. Γιατί το μόνο που σπρώχνουμε είναι η μουσική.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR