counter

Kι όμως είναι η Conchita! Δείτε φωτογραφίες ως παιδί και με τον σύντροφό της!

Kι όμως είναι η Conchita! Δείτε φωτογραφίες ως παιδί και με τον σύντροφό της!
Kι όμως είναι η Conchita! Δείτε φωτογραφίες ως παιδί και με τον σύντροφό της!

Μια από τις πολυσυζητημένες παρουσίες της φετινής Eurovision, δεν ήταν άλλη από την Cochita Wurst που κατάφερε να κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό και να κεντρίσει το ενδιαφέρον της Ευρώπης με την εκκεντρική παρουσία της.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες από τα παιδικά χρόνια της Conchita όταν ήταν ακόμα Tom. Η Conchita γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1988 και το πραγματικό της όνομα είναι Τom Neuwirth!  O Tom, πριν ασχοληθεί με το τραγούδι εργαζόταν ως διακοσμητής βιτρινών. 

Το τραγούδι ήταν μια από τις μεγάλες του αγάπες και έτσι δημιούργησε ένα boy band στο οποίο ήταν ο βασικός τραγουδιστής. Στη συνέχεια αποφάσισε να συνεχίσει solo καριέρα, δημιουργώντας την persona Conchita Wurst! H Conchita Wurst ήδη από την παιδική της ηλικία έδειχνε ότι ήθελε να κερδίζει το ενδιαφέρον των γύρω της! Αγαπημένη της φράση: "Γίνε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σου, παρά μια κακή αντιγραφή κάποιου άλλου".

Σύντροφος της Conchita είναι ο Jacques Patriack με τον οποιό διατηρεί πολύχρονη σχέση και όπως η ίδια έχει αναφέρει είναι το άλλο της μισό. Performer στο επάγγελμα, στηρίζει την Conchita σε κάθε της βήμα μιας και στην σελίδα του στο Facebook όπως μπορεί να δει κάνεις οργάνωσε την δική του καμπάνια για την προώθησή της! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR