counter

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Στο λαϊκό προσκύνημα ο Αντώνης Σαμαράς - Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου αποχαιρετά τον νονό της

Με αυστηρά μέτρα ασφαλείας και παρουσία υψηλών προσκεκλημένων, κηδεύεται σήμερα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών την περασμένη Τρίτη (10/01).

Η τελετή αποχαιρετισμού αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 13:00 και εν συνεχεία θα ξεκινήσει η αυτοκινητοπομπή προς το Τατόι, όπου ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, δίπλα στους τάφους των προγόνων του.

Το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου συνεχίζεται και στις 9:50 έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γεωργία.

Διαβάστε επίσης: Kηδεία τέως βασιλιά Kωνσταντίνου: Ξεκίνησε το λαϊκo πρoσκύνημα – Τεράστιες ουρές

Ο Αντώνης Σαμαράς, αφού απέτισε φόρο τιμής, στη συνέχεια βγήκε έξω από το παρεκκλήσι και συνομίλησε με τον κόσμο που περίμενε στην ουρά.

Νωρίτερα, λίγο μετά τις 9:00, στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου της Μητρόπολης Αθηνών είχε φτάσει και η ευρωβουλευτής της ΝΔ, βαφτισιμιά του Κωνσταντίνου, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία ήταν εμφανώς συγκινημένη.

Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ: Ζωή σαν παραμύθι - Σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία μέχρι το τέλος

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR