counter

Κηδεία Σταμάτη Κόκοτα: Συντετριμμένος ο γιος του Δημήτρης στο τελευταίο "αντίο"

Κηδεία Σταμάτη Κόκοτα: Συντετριμμένος ο γιος του Δημήτρης στο τελευταίο "αντίο"
Κηδεία Σταμάτη Κόκοτα: Συντετριμμένος ο γιος του Δημήτρης στο τελευταίο "αντίο"

Το τελευταίο "αντίο" είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον μεγάλο τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα, που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο (01/10) σε ηλικά 85 ετών.

Η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα γίνεται με δαπάνη του δήμου Ζωγράφου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, καθώς ο τραγουδιστής ήταν κάτοικος της περιοχής αλλά και παλιός δημοτικός σύμβουλος.

Διαβάστε επίσης: Σταμάτης Kόκοτας: Η πολύχρονη καριέρα, οι μεγάλες επιτυχίες, η oικογένεια και οι χαρακτηριστικές φαβορίτες

Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ασκληπιείο της Βούλας και κατέληξε έπειτα από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του. Η είδηση του θανάτου του, όπως ήταν λογικό, σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο.

Συντετριμμένος στην κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα ήταν ο γιος του, Δημήτρης, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο ίδιος είχε τεράστια αδυναμία στον πατέρα του από τον οποίο κληρονόμησε το ταλέντο του στο τραγούδι.

«Περήφανος είμαι πάντα. Ο γιος είναι γιος. Το επώνυμο μου δεν έκανε καθόλου κακό στο Δημήτρη. Ο Δημήτρης είναι ένας τραγουδιστής ολοκληρωμένος και δεν έχει ανάγκη από κανένα επίθετο» είχε δηλώσει ο Σταμάτης Κόκοτας για τον γιο του σε παλιότερη συνέντευξή του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR