counter

Κηδεία Στάθη Τσιτλακίδη: “Ράγισε” καρδιές ο επικήδειος του φίλου και συνάδερφου του

Κηδεία Στάθη Τσιτλακίδη: “Ράγισε” καρδιές ο επικήδειος του φίλου και συνάδερφου του
Κηδεία Στάθη Τσιτλακίδη: “Ράγισε” καρδιές ο επικήδειος του φίλου και συνάδερφου του

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον Στάθη Τσιτλακίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή με από την πτώση του F-4 Phantom στην Ανδραβίδα.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του, που έγινε στον Ιερό στον Γρανίτη Δράμας, ήταν οι γονείς του, αλλά και η σύντροφος του, η οποία ήταν υποβασταζόμενη και κρατούσε μια κοινή τους φωτογραφία.

Δείτε επίσης - Κηδεία Στάθη Τσιτλακίδη: Υποβασταζόμενη η σύντροφός του στην εκκλησία - Κρατούσε φωτογραφία τους στα χέρια της

Στάθης Τσιτλακίδης – “Ράγισε” καρδιές ο επικήδειος του φίλου του

Επικήδειο εκφώνησε ο αδερφός του 31χρονου αδικοχαμένου πιλότου, αλλά και ο φίλος, συνάδερφος και μελλοντικός του κουμπάρος, ο οποίος συγκίνησε με όσα είπε.

«Αυτό τον πόνο που βιώνουμε σήμερα εδώ οι γονείς σου, οι συνάδελφοί σου, οι φίλοι σου. Θλιβερό άγγιγμα του θανάτου σε πότισε με απέραντη θλίψη και απέραντο πόνο τις καρδιές της οικογένειάς σου και των συναδέλφων σου στην πολεμική αεροπορία. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας σου στάθηκες κοντά σε όλους ως θαυμάσιος άνθρωπος, άξιος συνάδελφος και συνεργάτης, υπηρετώντας άοκνα την πολεμική αεροπορία  και τις ένοπλες δυνάμεις ενώ παράλληλα ήσουν υπόδειγμα τέκνου για τους αγαπημένους σου γονείς.

Τη θύμισή σου δεν είναι δυνατόν να την αποχωριστούν ούτε οι λατρεμένοι σου γονείς, ούτε οι συνάδελφοί σου στην 117 Πτέρυγα Μάχης. Για τον λόγο αυτό η οικογένειά σου και τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας θα σε διαφυλάττουν πάντοτε στη μνήμη τους, ανάμεσα σε όλους τους Έλληνες πιλότους, αισθανόμενοι ειλικρινή αγάπη που ο χρόνος δεν θα σβήσει…», είπε ο φίλος του Στάθη Τσιτλακίδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο στενός φίλος Στάθη Τσιτλακίδη ήταν αυτός που κρατούσε συντετριμμένος το ξίφος και το πηλήκιο του 31χρονου.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή “T-Live”:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR