counter

Kevin Smith: Ο τραγικός θάνατος του τηλεοπτικού "Άρη" από τη σειρά "Ηρακλής"

Kevin Smith: Ο τραγικός θάνατος του τηλεοπτικού "Άρη" από τη σειρά "Ηρακλής"
Kevin Smith: Ο τραγικός θάνατος του τηλεοπτικού "Άρη" από τη σειρά "Ηρακλής"

H σειρά "Ηρακλήςπροβάλλεται συχνά πυκνά ακόμη και σήμερα στην Ελλάδα και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία συναρπάζοντας μικρούς και μεγάλους. Οι άθλοι του ήρωα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας καταγράφονται με χιούμορ, ενώ η σειρά έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στη Νέα Ζηλανδία.

Ο τραγικός θάνατος του τηλεοπτικού Άρη

Ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς, που έπαιξε τον ίδιο ρόλο και στη σειρά "Ζήνα: Η Πριγκίπισσα του Πολέμου" είναι φυσικά ο Άρης, τον οποίο υποδύθηκε ο Kevin Smith. Ο Νεοζηλανδός ηθοποιός,  πέθανε σε τραγικό δυστύχημα τρία χρόνια περίπου μετά το τέλος της σειράς "Ηρακλής" και συγκεκριμένα στις 15 Φεβρουαρίου του 2002.

Στις αρχές του 2002 ο Kevin Smith, που ετοιμάζονταν παράλληλα για το ντεμπούτο του στο Hollywood στο πλευρό του Bruce Willis, μετέβη στην Κίνα για τα γυρίσματα μιας ταινίας. Στις 6 Φεβρουαρίου και ενώ ο ηθοποιός ολοκλήρωσε τα γυρίσματα και αφού γιόρτασε με τους συνεργάτες του από την Beijing Film Studio, περίμενε για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του.

Τότε αποφάσισε να κάνει μια ακόμα βόλτα στα στούντιο του Central China Television. Εκεί σκαρφάλωσε σε έναν πύργο στήριξης μια άλλης ταινίας, έχασε ωστόσο την ισορροπία του και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να του προκληθούν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. O Kevin Smith μεταφέρθηκε από το προσωπικό, στο κοντινότερο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο Πεκίνο.

Έπεσε σε κώμα και έμεινε στη ζωή για δέκα ημέρες με μηχανική υποστήριξη, χωρίς να επανέλθουν ποτέ οι αισθήσεις του. Πέθανε στις 15 Φεβρουαρίου όταν αποσυνδέθηκαν τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζωή, σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Ο Kevin Smith ήταν παντρεμένος από το 1986 και είχε αποκτήσει τρία παιδιά.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR