counter

Κένταλ Τζένερ: "Δεν είμαι φτιαγμένη για τη ζωή των Καρντάσιαν, δεν την επέλεξα"

Κένταλ Τζένερ: "Δεν είμαι φτιαγμένη για τη ζωή των Καρντάσιαν, δεν την επέλεξα"
Κένταλ Τζένερ: "Δεν είμαι φτιαγμένη για τη ζωή των Καρντάσιαν, δεν την επέλεξα"

Συνέντευξη στην WSJ έδωσε η Κένταλ Τζένερ, η οποία και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην διάσημη οικογένειά της και αποκάλυψε πως "Γεννήθηκα σε αυτή τη ζωή, αλλά δεν την επέλεξα. Δεν είμαι φτιαγμένη για αυτό, με κανέναν τρόπο. Δεν είμαι καλή σε αυτό. Το κάνω κι έχω μάθει πώς να το κάνω", τόνισε και πρόσθεσε πως από μικρή έλεγε ότι δεν ταιριάζει με τους υπόλοιπους Kardashians και την ζωή τους. 

Το μοντέλο παραδέχτηκε πως σε αντίθεση με τις αδερφές της, έχει διαφορετική σχέση με τη "φήμη" και ότι για παράδειγμα η αδερφή της, Κιμ, ήταν ανέκαθεν φτιαγμένη για αυτόν τον κόσμο, καθώς ακόμα και μικρότερη, επισκεπτόταν μαγαζιά και έδινε το παρών σε πρεμιέρες, ώστε να φωτογραφηθεί.

Διαβάστε επίσης: Κιμ Καρντάσιαν: Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε έναν άνδρα

Από την άλλη η Κένταλ Τζένερ υποστηρίζει πως χρειάστηκαν 20 χρόνια για την ίδια να συνηθίσει να βρίσκεται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. "Μου πήρε σχεδόν 20 χρόνια για να είμαι εντάξει. Υποθέτω ότι τώρα το έχω συνηθίσει. Είμαι μια χαρά πλέον. Απλά, υποθέτω πως έχω πέσει κι εγώ κάτω από την ομπρέλα των αδερφών Καρντάσιαν. Είναι λίγο παράξενο, γιατί εγώ είμαι ακριβώς όπως ο πατέρας μου, με πολλούς τρόπους. Είμαι μια Τζένερ, κατά τη γνώμη μου", υπογράμμισε στο κλείσιμο της συνέντευξης.

Photo Credits: Shutterstock

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR