counter

Κέλλυ Κελεκίδου: Το εντυπωσιακό look της στη βάπτιση της κόρης της

Κέλλυ Κελεκίδου: Το εντυπωσιακό look της στη βάπτιση της κόρης της
Κέλλυ Κελεκίδου: Το εντυπωσιακό look της στη βάπτιση της κόρης της

 

Απο την Αποστολία Φιλίππου

Στην Ελλάδα βρέθηκε ο Νίκος Κουρκούλης με τη σύζυγό του Κέλλυ Κελεκίδου και τα δυο τους παιδιά. Η οικογένεια τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αυστραλία, όμως σε αυτό το ταξίδι τους προγραμμάτισαν ένα σημαντικό γεγονός, τη βάπτιση της 18 μηνών κορούλας τους.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουλίου σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό με θέα τον Σαρωνικό στο ξωκλήσι του Αγίου Κοσμά. Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση λίγα μετά μακριά από το εκκλησάκι. Το ζευγάρι φρόντισε να έχει κοντά του αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Η μικρή πήρε το όνομα Ελπίνικη, από την μαμά της Κέλλυς Κελεκίδου, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από περίπου δέκα χρόνια. Νονά της Ελπινίκης ήταν μια καλή φίλη της τραγουδίστριας που δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. 

Εκθαμβωτική φρόντισε να είναι η μαμά του μωρού, Κέλλυ Κελεκίδου σε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα για την οικογένειά της. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα maxi λευκό φόρεμα, ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε ένα sleek χαμηλό σινιόν. Το μακιγιάζ της έδινε ένταση στο δυναμικό βλέμμα της, ενώ το μοναδικό κόσμημα που φορούσε πάνω της, ήταν το μονόπετρό της.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι: Χάρης Σιανίδης, Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλας, Μελίνα Ασλανίδου, Αντύπας με τη σύζυγό του, Ορθούλα Παπαδάκου, Μίλαν Τόμιτς με Έλενα Λιάφου, Γιώργος Γιαννιάς με Ελευθερία Παντελιδάκη, Μάκης Πουντέντης, Stan, Θηρίο με τη σύζυγό του, κ.α.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR