counter

Κελλυ Κελεκίδου: Έπεσε δέντρο μπροστά της ενώ οδηγούσε - “Είχα θεία βοήθεια”

Κελλυ Κελεκίδου: Έπεσε δέντρο μπροστά της ενώ οδηγούσε - “Είχα θεία βοήθεια”
Κελλυ Κελεκίδου: Έπεσε δέντρο μπροστά της ενώ οδηγούσε - “Είχα θεία βοήθεια”

Στην εκπομπή “Happy Day” μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Κέλλυ Κελεκίδου και αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε τη Δευτέρα και σώθηκε από θαύμα, όπως είπε.  

Η τραγουδίστρια οδηγούσε στην Λεωφόρος Βουλιαγμένης, όταν ένα δέντρο έπεσε μπροστά στο αυτοκίνητό της κατά τη διάρκεια της χιονοθύελλας.  

«Είχα μια σοβαρή υποχρέωση και έπρεπε να βρίσκομαι κοντά στη Λεωφόρο Κηφισίας και κατευθυνόμενη προς τη Γλυφάδα, πάνω στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης έπεσε ένα δέντρο πέντε μέτρων. Είχα θεία βοήθεια. Κανονικά πάντα κατευθύνομαι προς την αριστερή λωρίδα. Επειδή, όμως, παρότι έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα στη ζωή μου, ήταν η πρώτη φορά που οδηγούσα σε χιόνι. Μίλησα με κάποιους φίλους μου και μου είπαν ότι ο δρόμος ήταν ακόμη ανοιχτός. Αυτό έγινε την Δευτέρα.  

Όταν φύγαμε, ο δρόμος ήταν πολύ καλός, υπήρχε κανονική κυκλοφορία. Δεν είχαμε και καμία ιδιαίτερη προειδοποίηση από κάπου να μην κινηθούμε… Είναι από τις φορές που φοβάσαι, νιώθεις αβοήθητος. Δεν έχω ξαναδεί τόσο χιόνι στους δρόμους. Ο φόβος όλο και μεγάλωνε, γιατί έβλεπα πεταμένα δεξιά και αριστερά αυτοκίνητα και μηχανάκια. Κάποια στιγμή ενώ μου έχει φύγει το αυτοκίνητο 2-3 φορές, γιατί το χιόνι είναι πολύ ύπουλο, όπως και στους μπροστινούς. Φοβόμουν μην υπάρχει αυτοκίνητο δεξιά ή αριστερά. Το δέντρο ήταν σε μια απόσταση που αν ήμουν 10 δευτερόλεπτα στην αριστερή λωρίδα θα είχε πέσει πάνω μου, εγώ από το φόβο μου είχα πάρει τη μεσαία λωρίδα. Οπότε από τη μια στιγμή στην άλλη βλέπεις τι μπορεί να σου συμβεί» είπε μεταξύ άλλων η Κέλλυ Κελεκίδου

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα ανέφερε η Κελλυ Κελεκίδου:  

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR